Shaormeria lui Tzancă Uraganu a fost închisă, la nici un an de la funcționare

0

La nici un an de când anunța că își deschide shaormerie, inspectorii ANPC au pus lacătul pe ușă. În prezent, locul ar fi ajuns o ruină și doar oamenii străzii ar mai sta acolo.

Inspectorii ANPC ar fi făcut niște controale, în urma cărora au decis să închidă shaormeria. Nu este pentru prima dată când a fost pus lacătul pe ușă, dar lucrurile de această dată par mult mai grave, mai ales că locul nu mai aduce deloc cu shaormeria atât de cunoscută.

Potrivit gazetaph.ro, shaormeria din Ploiești lui Tzancă Uraganu a fost închisă. Din vechea locație nu au mai rămas ruinele și oamenii străzii care se perindă pe acolo.

Conform aceleiași surse, mobila și echipamentele au fost deja luate, iar cei care au dormit acolo au lăsat un dezastru în urma lor. Localnicii susțin că, în prezent, shaormeria lui Tzancă este locul unde își petrec nopțile cei fără adăpost, de aici și faptul că nimic nu mai arată ca înainte.

Nu este pentru prima dată când shaormeria artistului a fost închisă.

Și în luna februarie 2023, Tzancă Uraganu a anunțat că a închis shaormeria, în urma unor controale ale inspectorilor ANPC. La acel moment, artistul spunea că este la început de drum și că au existat anumite probleme, dar nu situații care nu pot fi rezolvate și că își așteptă cu drag clienții.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.