Alina Sorescu este pregătită pentru o nouă relație!

0
Alina Sorescu

Aflată în mijlocul unui proces care nu pare a se încheia prea curând, Alina Sorescu a declarat că nu exclude să-și refacă viața după divorțul de designerul Alexandru Ciucu, potrivit Libertatea.

Artista a precizat că este deschisă spre o nouă relație, dar cu mențiunea că prioritatea sa sunt fetele ei și că, până nu se liniștesc apele divorțului, nu se gândește la acest lucru, dar nici nu respinge ideea.

„N-aș spune nu niciodată. Nu mă gândesc acum la asta. Prioritatea mea sunt fetițele. Este firesc să-mi doresc să fim bine, să fim fericite. Nu mă gândesc departe, divorțul nici nu a început să aibă loc”, a declarat Alina Sorescu, potrivit sursei menționată.

Pe lângă custodia celor două fete, cei doi au de împărțit o avere de aproape jumătate de milion de euro, lucru care, adăugat la custodie face ca procesul să pară a fi unul lung și anevoios. Niciunul dintre soți nu pare a renunța ușor.

„Nu e simplu și nu sunt încă liniștită, pentru că lucrurile încă nu s-au clarificat. Eu m-am mutat cu fetițele și am depus acțiunea de divorț în februarie, când Alexandru era pleca la un master la Paris. Nu este adevărat că el a încercat să ne împăcăm.

Cum am mai spus, lucrurile sunt mai vechi, nu a fost o decizie luată peste noapte. Divorțul este departe de a se încheia, dar încerc să fiu liniștită. El cere ca fetele să rămână la el. Fetițele mi-au fost încredințate mie în primă instanță, însă acum el epuizează toate căile de atac”, a mai spus vedeta.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.