Ce avere colosală trebuie să împartă Shakira și Pique

0
Shakira

Shakira (45 de ani) a confirmat, în weekend, despărțirea de Gerard Pique (35 de ani), după 12 ani de relație. Ei au împreună doi băieți: Milan, 9 ani și Sasha, 6 ani.

Potrivit presei spaniole, motivul despărțirii a fost infidelitatea fundașului central de la FC Barcelona. Pique a fost prins în fapt cu o blondă în vârstă de 20 de ani. Din câte se pare, tânăra lucrează ca hostess la diferite evenimente care au loc în Barcelona.

Shakira părăsește Spania

Jurnaliștii de la elnacional.cat scriu că Shakira nu va rămâne în Spania după despărțirea de celebrul fotbalist. Conform sursei citate, îndrăgita artistă se va muta în Statele Unite, la Miami, acolo unde deține o vilă de lux, în valoare de aproximativ 16 milioane de euro.

O altă mare dilemă în acest moment este cea legată de avere. Pique și Shakira nu sunt căsătoriți, dar au strâns o sumă impresionantă împreună. În plus, cei doi au proprietăți în Barcelona, Barranquilla, Republica Dominicană, Miami, Capri, New York, Punta del Este și Bahamas.

Au de împărțit o avere de 700 mil. euro

Suma care va trebui împărțită la separare se ridică la 700 de milioane de euro, conform jurnaliștilor de la Informalia El Economista, citați de Digisport. Avocații lucrează deja la documentație, astfel încăt averea să fie împărțită în mod corect.

Pique și Shakira sunt nevoiți să se bată și pe custodie.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.