Alexandru Arşinel, internat la azil! Cum se simte marele artist

0
Alexandru Arşinel

Vești triste despre Alexandru Arșinel, dispărut de ceva vreme din limina reflectoarelor. Familia sa a luat o decizie grea, aceea de a-l interna într-un cămin de bătrâni, anunță Cancan.ro.

Maestrul Arșinel ar fi suferit, în ultimele luni, o cădere psihică și ar fi ajuns, de aproximativ o lună, într-un cămin privat din București, pentru a primi îngrijiri medicale adecvate. Totodată, actorul ar fi slăbit foarte mult, ajungând cam la jumătate din greutatea lui de la începutul verii.

„A fost găsit căzut și nu părea a mai fi în toate facultățile mintale. Era piele și os și plin de vânătăi. Este grav, abia vorbește și are multe probleme fizice. În plus, starea lui se înrăutățește în ciuda tratamentelor”, susțin sursele cancan.ro. Rudele actorului nu au dorit, însă, să facă nicio declaraţie referitoare la starea de sănătate a marelui actor.

Reamintim că la jumătate lunii noiembrie a anului 2021, actorul a fost internat de urgență în spital, după ce a acuzat probleme la inimă. Ulterior, a suferit două operații complicate, când medicii i-au montat un stent și un stimulator cardiac.

„Eu fac bine și întotdeauna mi-a făcut plăcere să spun bine. Deși, de la o vreme nu mai fac chiar atât de bine. Și cu pandemia, și cu niște internări, care mi-au dat de gândit. Nu sunt prea entuziasmat de felul cum mă mișc”, a spus Alexandru Arșinel, în cea mai recentă declarație.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.