Fiul Amnei, diagnosticat cu o boală cronică din cauza unui aliment pe care îl consumă toți copiii

0
Amna

Amna a vorbit în cadrul podcastului moderat de Cătălin Măruță despre cum a descoperit afecțiunea de care suferă fiul său, David.

Vedeta a observat că micuțul ei se îmbolnăvește destul de des, ajungând de multe ori la spital. Artista a căutat soluții și a apelat la mai multe investigații de specialitate atât în țară, cât și în afară.

Băiatul Amnei suferă de astm

În urma investigațiilor medicale amănunțite, medicii au descoperit că are astm. Amna spune că boala copilului s-a dezvoltat pe baza unor alergii. Mai exact, micuțul are intoleranță la ciocolată, însă până să afle acest lucru, micul dejun zilnic al lui David era compus din cereale cu ciocolată.

Băiatul ei se află, acum, sub tratament, iar artista este optimistă și crede că totul se va termina cu bine, în cele din urmă.

„Ne-am întors din Turcia. Am descoperit cu astm pe bază de alergii care nu ne dădea pace și nu înțelegeam ce se întâmplă. Am făcut niște investigații și în țară. El de-a lungul anilor răcea foarte puternic și nu înțelegeam de ce… I s-a activat acest astm pe bază de alergii, dar era alergic la ciocolată. Dimineața mânca cereale cu ciocolata, mânca foarte des ciocolată”, i-a povestit Amna lui Măruță.

Amna, diagnosticată greșit cu o boală cruntă

Amna, diagnosticată greșit cu o boală incurabilă În urmă cu 12 ani, în 2010, Amna a primit un diagnostic greșit din partea unui medic și s-a tratat pentru o boală inexistentă timp de un an.

„Am fost diagnosticată greșit cu o boală incurabilă. Timp de un an de zile am trăit cu acea boală și cu tratamentul pentru acea boală. Am spus că-mi dau demisia, am și făcut asta. Acea doctoriță punea diagnostice greșit, după ureche. Am plecat în Austria, mi-am reverificat tratamentul și era totul în regulă. Boala nu exista! Am ajuns la un profesor din București, cu care am și născut, și dânsul mi-a spus că nu am absolut nimic. Perioada aia de un an a făcut ca din mine să iasă dorința aia nebună de a reuși cu muzica. Am renunțat la mașină, mi-am cumpărat piesa și am zis că atât cât am de trăit, eu vreau să cânt, dar repet, eu nu aveam nimic”, povestea Amna, în urmă cu ceva timp.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.