Florin Ristei, decizie radicală: pleacă definitiv din România

0
Florin Ristei

Florin Ristei a recunoscut faptul că viaţa i s-a schimbat complet de când a cunoscut-o pe Naomi Hedman, o fostă concurentă de la X Factor, iar acum este gata să ia o decizie radicală!

Cântăreţul și Naomi Hedman au planuri mari de viitor, ba, mai mult, artistul nu exclude plecarea din România alături de cea care i-a furat inima.

„Nu ştiu exact ce a fost, dar cred că a fost timing-ul perfect pentru amândoi. Nu cred că se putea întâmpla într-un moment mai bun. Să nu credeţi că am sechestrat-o, ci şi-a dorit şi ea să rămână aici pentru o perioadă. Viaţa mea s-a schimbat în bine, pe toate planurile. Trebuie să recunosc că am mai învăţat puţin la capitolul empatie, am experimentat nişte sentimente noi şi ceva accent englezesc”, a spus Florin Ristei pentru okmagazine.ro.

Astfel, dacă vor deveni părinți, cântărețul spune că i-ar plăcea să-și crească copiii peste hotare. „M-am gândit şi la asta (n. r. – să se mute în Londra), dar nu ştiu dacă ar fi destinaţia câştigătoare. Mai e timp de gândire la acest capitol, dar mi-ar plăcea ca, mai târziu, mai ales dacă o să avem copii, să trăim într-o ţară în care să nu le lipsească nimic, de la infrastructură, până la educaţie şi bun simț. Să nu credeţi că am sechestrat-o, ci şi-a dorit şi ea să rămână aici pentru o perioadă. Viaţa mea s-a schimbat în bine, pe toate planurile”, a mai declarat Florin Ristei.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.