Alexandra Stan s-a despărțit de iubit! Care este motivul

0
alexandra stan

În ultima perioadă au tot apărut zvonuri legate de o despărțire, mai ales după ce Alexandra Stan și partenerul ei Alex Parker au șters fotografiile împreună. Acum misterul s-a elucidat. 

În cadrul unui interviu, tânărul a confirmat despărțirea. Alex a vorbit deschis despre motivul pentru care au ajuns să-și spună Adio dar a dezvăluit și faptul că au rămas prieteni.

„Am avut o mulțime de peripeții pe plan emoțional, dar, da. Am fost fericit. Păi, da, pentru că fără peripeții nu simți că trăiești. Da, da, ați citit foarte bine. Noi suntem prieteni de mulți ani și cu ocazia single-ului nostru, „Home Alone”, am stat destul de mult în studio, am petrecut și mult timp împreună, extra, și suntem acum fiecare pe cont propriu, în studiouri diferite. Nu mai suntem împreună, dar suntem foarte buni prieteni”, a declarat Alex Parker, potrivit Click.

Alexandra Stan a avut un 2021 atipic din punct de vedere amoros. După o relație de 2 luni s-a căsătorit cu Emanuel Necatu, însă a divorțat după numai 5 luni.

„Nu trebuia să ne grăbim. În primul rând, trebuia să stăm să ne cunoaştem mai bine. Ne-am cunoscut printr-o prietenă. Eu aveam nevoie de cineva care să mă ajute să trec peste anumite momente, mai ales că era o perioadă sensibilă pentru mine. Murise Hercules, motanul meu, şi mă simţisem aşa blocată. Venisem şi de la «Survivor» şi nu ştiam încotro s-o iau. Eram debusolată. M-a ajutat să mă regăsesc doar că eu am confundat ajutorul ăsta”, a explicat Alexandra Stan.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.