Transformarea incredibilă a unei actriţe celebre. N-ai să ghicești cine este această femeie – FOTO

0
Renee Zellweger

Renee Zellweger s-a îngrășat mai bine de 15 kilograme pentru rolul Bridget Jones din celebra comedie romantică. De dragul artei, a făcut-o din nou.

De data aceasta, vedeta nu a mai mâncat în exces pentru a pune kilograme pe ea, ci a apelat la recuzită. Celebra actriță a purtat un „costum de grasă” pe platourile de filmare ale dramei The Thing About Pam, în care o interpretează pe criminala condamnată Pam Hupp.

Pe lângă costumul care o îngrașă, actrița are și nasul modificat, dar și restul trăsăturilor, pentru a semăna cât mai bine cu personajul real.

Renee Zellweger a fost criticată anul trecut după ce au apărut imagini de pe platourile de filmare, care o înfățișau pe actriță purtând un „costum de grasă” și proteze pentru rolul ucigașei Pam Hupp.

Criticii de pe rețelele de socializare au condamnat decizia de a folosi un costum, iar un comentator a spus la vremea aceea: „Faptul că Zellweger se preface că este o persoană grasă, este dăunător, grasfob și poate afecta alte persoane supraponderale”.

„Se pare că nu a luat în considerare efectele pe care le va avea acest lucru asupra persoanelor grase și nu este conștientă și/sau naivă că se adaugă la stigmatizarea cu care se confruntă oamenii grași în fiecare zi.”

Vorbind despre costum într-un nou interviu pentru Vanity Fair, Renee Zellweger a comentat calmă: „O, Doamne, dacă nu recunoști un actor sau o actriță într-o reprezentație, este un compliment grozav. Nu încerci să-ți spui propria poveste.”

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.