Anamaria Prodan, imagine adorabilă cu Reghe jr: “Cum să-ți alinți puiul” – Fotografia de mii de LIKE-uri

0
anamaria prodan

Anamaria Prodan a făcut publică o imagine emoționantă cu Bebeto. Așa cum era de așteptat, fotografia a devenit virală și a atras sute de comentarii. Iată ce înseamnă dragostea de mamă!

În ciuda programului încărcat, Anamaria Prodan dedică timp prețios copiilor. Într-o imagine emoționantă publicată pe contul personal de Instagram, sexy impresara își ține băiatul în brațe și îi face un masaj facial ca la carte.

“Cum să-ți alinți puiul”, a scris Anamaria, în dreptul imaginii în care apare Bebeto, fiul său în vârstă de 13 ani. Așa cum era de așteptat, imaginea a strâns mii de aprecieri. “Doamne, ce frumos e!”, a scris o prietenă din mediul virtual.

Anamaria Podan și Laurențiu Reghecampf au câte două mariaje la activ. Împreună au stat 15 ani și au băiat, Laurențiu Junior, născut în 2008. Antrenorul mai are un băiat din prima căsnicie, Luca, născut în 2001. Laurențiu Reghecampf a mai fost căsătorit cu Mariana Pfeiffer, de care a divorțat în anul 2008. Între anii 1998 şi 2007, Anamaria Prodan a fost soţia fostului baschetbalist Tibi Dumitrescu, cu care are două fete: Rebecca (22 de ani) şi Sarah (21 de ani).

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.