Adam Levine, acuzat că și-a înșelat soția însărcinată cu un model de 23 de ani

0
adam levine

Adam Levine este acuzat că și-a înșelat soția însărcinată cu o tânără de 23 de ani. Artistul este implicat în acest scandal, la scurt timp după ce soția lui, Behati Prinsloo, a anunțat că este gravidă pentru a treia oară. Presupusa amantă este un model, pe nume Sumner Stroh.

Modelul Sumner Stroh a susținut într-un videoclip TikTok, postat luni, 19 septembrie, că se întâlnește de un an cu artistul, care este căsătorită cu modelul Behati Prinsloo. Și a dezvăluit capturi de ecran ale schimburilor lor de mesaje.

Adam Levine ar fi avut o relație de un an cu un model

Până în acest moment, nici Adam Levine, nici soția sa, Behati Prinsloo, nu au făcut vreun comentariu cu privire la aceste zvonuri. Cei doi sunt căsătoriți din 2014.

Cuplul părea să fie extrem de fericit, dar în realitate solistul trupei Maroon 5 ar fi flirtat cu mai multe modele de pe rețelele de socializare. Sumner Stroh, 23 de ani, este prima care a rupt tăcerea. În videoclipul ei, tânăra a spus mai întâi că a avut o relație cu „un bărbat care este căsătorit cu un model Victoria’s Secret”.

„La acea vreme, eram tânără, naivă și, sincer, mă simt exploatată”, se plângea ea în această postare cu 1,4 milioane de „like”. „Nu am fost în centrul atenției ca acum, așa că a fost foarte ușor să mă manipulezi.” Ea a dezvăluit mai târziu că aceste schimburi au avut loc după absolvirea facultății, în 2021.

@sumnerstroh embarrassed I was involved w a man with this utter lack of remorse and respect. #greenscreen ♬ original sound – Sumner Stroh

Sumner Stroh a distribuit și capturile de ecran ale mesajelor pe care i le-ar fi trimis Adam Levine, de 43 de ani. „Este cu adevărat suprarealist să vezi cât de sexy ești”, i-a scris el. Modelul a susținut, de asemenea, că au menținut o relație „fizică”. „Nu am mai vorbit cu el de luni de zile”, a adăugat ea.

Se pare că Levine ar fi luat din nou legătura cu Stroh prin intermediul unui mesaj pe Instagram, întrebând-o dacă ar putea să-i dea numele ei copilului său nenăscut.

Potrivit fetei, mesajul a fost următorul: „Ok întrebare serioasă. Voi avea un alt copil și dacă e băiat, chiar vreau să-l numesc Sumner. Ești de acord cu asta?”, a spus artistul.

O lipsă de judecată

La rândul său, Adam Levine a negat în povestea sa de Instagram, distribuită marți, 20 septembrie, că a avut o aventură cu Sumner Stroh. El a recunoscut totuși că a „depășit limitele” în contextul schimburilor de mesaje. „Se vorbesc multe despre mine în acest moment și vreau să alung tensiunea”, a spus el. Am arătat o adevărată lipsă de judecată vorbind cu alte persoane decât soția mea și flirtând cu ele în orice fel.”

cântărețul a susținut că „își asumă întreaga responsabilitate” pentru această situație. Un comunicat de presă pe care artistul l-a încheiat cu un val de speranță: „Vom depăși toate acestea, a scris el. Și le vom depăși împreună.”

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.