Laurențiu Duță, amendat de Poliție! Ce a făcut cântărețul în Constanța

0
Laurențiu Duță

Laurențiu Duță a avut ghinionul de a fi prins de Poliție încălcând legea, chiar în orașul său natal, Constanța.

Acesta a fost amendat de oamenii legii, deoarece a condus cu o viteza de 82 de km/h pe drumurile publica, în loc de 60 km/h, viteza legală. Cântărețul, care conducea un autoturism Tesla, nu avea nici actele la el.

Pentru aceste două fapte, Duță s-a ales cu o amendă de 1450 lei și trei puncte de penalizare.

Artistul susține că nu a depășit foarte mult viteza, ci a călcat mai tare pe accelarație dat fiind faptul că drumul era liber și se circula și pe trei benzi, ceea ce le permite șoferilor să apese mai tare pe pedala de accelerație.

„Am depășit viteza legală cu 20 de km/h. Am luat 3 puncte din câte știu și o amendă de 1450 de lei. Cu toții mai depășim viteza, dacă mergeam cu 100 și ceva la oră înțelegeam că e un dezastru, dar sunt doar 20 de km, cred că oricine poate să depășească. Nu văd nicio tragedie. S-a întâmplat în Mamaia, unde drumul este cu trei benzi pe sens, acum în extrasezon drumul este mai lejer, iar majoritatea merg cu 70-80 km/h. Erau mai multe mașini oprite, majoritatea merg cu viteza aceasta că e drumul liber”, a spus Laurențiu Duță pentru Spynews.ro.

El susține că a avut în autoturism doar talonul mașinii, însă permisul îl avea în portofel, dar l-a lăsat acasă, astfel că acum mărturisește că și-a învățat lecția și că data viitoare își va pune permisul de conduce tot în torpedou pentru a fi sigur că nu va mai întâmpina astfel de probleme.

„N-am avut permisul, dar am găsit în torpedou talonul, dar chiar și așa, dacă n-am avut permis se amendează. Permisul de obicei îl țin în portmoneu, dar nu l-am avut la mine, o să-l pun de acum în torpedou”, a adăugat el.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.