Momente teribile pentru Emily Burghelea! A ajuns cu fetița de urgență la spital

0
Emily Burghelea
Emily Burghelea a ajuns de urgență cu fetița ei la spital, după ce micuța în vârstă de un an s-a simțit extrem de rău. Medicii au decis să o interneze pentru tratament și mai multe investigații.

Vedeta a povestit totul pe rețelele de socializare.

„Mă doare inima când o văd că suferă, mă simt neputincioasă, îmi ascund cu greu lacrimile dar trebuie să fiu puternică, mai ales acum când puiul meu are cea mai mare nevoie… Până să ajungem la spital am trecut prin cele mai grele momente din viața mea, Amedea a avut multe scaune moi, vărsături, febră, doctorii nu i-au pus încă un diagnostic clar, știm doar că acum este foarte deshidratată, apatică, și are glicemia scăzută… Cel puțin în noaptea aceasta vom rămâne la spital.. doar noi două și bebe de la mami din burtică, fără tati”, a scris Emily Burghelea, în dreptul unei imagini de pe patul de spital.

Vedeta și-a ținut fanii la curent cu starea fiicei sale. Aceasta le-a dezvăluit că toată starea micuței a fost cauzată de o infecție cu o bacterie și va trebui să ia un tratament cu antibiotice. În urma perfuziilor, Amedea a început să-și revină și a fost externată.

Deși are doar 23 de ani, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” se pregătește să devină mamă pentru a doua oară. Puternică din fire, Emily nu cedează ușor atunci când intervin diverse probleme în viața sa. Însă, ieri, starea de sănătate precară a fetiței sale a speriat-o foarte tare. Astfel că, împreună cu tatăl micuței, a luat hotărârea să nu mai piardă timp și să meargă de urgență la spital.

„Amedea nu s-a simțit deloc bine toată noaptea și îi este foarte rău, așa că am decis să mergem la spital. Camera de gardă e plină. Aveți grijă și voi. Cred că e epidemie…Amedea a pierdut 2 kilograme din greutate, Emily e foarte obosită, nu a dormit toată noaptea. Fetele vor rămâne internate”, a postat soțul lui Emily pe contul personal de Instagram.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.