Actriţa americană Kirstie Alley din „Uite cine vorbeşte” a murit

0
Kirstie Alley

Doliu la Hollywood! Actrița Kirstie Alley a murit ca urmare a unui cancer la vârsta de 71 de ani, a anunţat luni familia sa.

„Cu tristeţe vă informăm că incredibila noastră mamă, muncitoare şi iubitoare a murit după o luptă contra cancerului, care a fost descoperit recent”, au anunţat copiii ei Lillie Price Stevenson şi William True Stevenson, într-un comunicat pe Twitter.

„Pasiunea mamei noastre pentru viaţă, copiii ei, nepoţii ei şi numeroasele ei animale, ca să nu mai vorbim de bucuria ei nemuritoare de a crea, au fost de neegalat şi ne inspiră să ne trăim viaţa din plin aşa cum a făcut-o ea”, adaugă ei.

Kirstie Alley a devenit cunosctă pentru rolul său ca Rebecca Howe în serialul NBC „Cheers”, despre viaţa unor clienţi fideli dintr-un bar din Boston, pentru care a primit premiul Emmy în 1991 la categoria „cea mai bună actriţă în rol principal într-un serial de comedie”.

Ea a primit un al doilea Emmy pentru interpretarea unei mame singure care îşi creşte fiul diagnosticat cu autism, în filmul „David’s Mother”, lansat în 2020.

Kirstie Alley a jucat şi în comedia romantică din 1989 „Look who’s talking”/ „Uite cine vorbeşte”, precum şi în două continuări, alături de John Travolta.

John Travolta i-a adus un omagiu luni seară, publicând pe Instagram o fotografie cu Kirstie Alley în tinereţe.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.