Ce preț are o salată în restaurantul pe care îl deține Dani Oțil! Nu oricine își permite

0
dani otil

Ai nevoie de ceva bani, dacă vrei să mănânci la restaurantul pe care îl deține Dani Oțil, pentru că și o simplă salată are un preț destul de piperat.

Dani Oțil deține un restaurant, în zona Cartierului Francez din București, „The Grill”, care a fost înfințat în 2016. Clienții par mulțumiți și asta o spun multe recenzii pe care oamenii le dau după ce îi calcă pragul.

Prețurile nu sunt unele de trecut cu vederea, mai exact cei care doresc să mănânce o salată „Grădina mea” trebuie să plătească 29 de lei, conform Cancan.

Cine dorește însă să mănânce o salată cu creveți marinați ei bine trebuie să știe că aceasta costă 49 de lei, iar o salată tabouleh quinoa cu avocado este 44 de lei. De asemenea, mai există și varianta de salată julien cu rață sau curcan, care costă 44 de lei.

În cazul în care doritorii vor un aperitiv, ei bine au de unde alege. O porție de 250 de grame cu brânză crocantă de capră este 38 de lei, iar porția de creveți picanți la tigaie, tot de 250 de grame, are prețul de 46 de lei.

Un aperitiv cu mozzarella sau burrata de bivoliță are prețul de 39 de lei. Așadar, prețurile nu sunt tocmai pentru buzunarul oricăruia.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.