8 sfaturi pentru un machiaj de mireasă de succes

0
machiaj

Vrei să-ți faci singură machiajul de mireasă? Urmează aceste 8 sfaturi pentru un rezultat demn de un profesionist!

Nu trebuie să fii un make-up artist profesionist pentru a face machiajul de mireasă. Ziua Z se apropie și ideea de a-ți face propriul machiaj te stresează? Fii fără teamă, cu aceste 8 sfaturi, vei ști tot ce ai nevoie pentru a obține look-ul perfect de mireasă ca un profesionist și a fi cea mai frumoasă până la sfârșitul nopții!

Nu neglija îngrijirea pielii

Înainte de a vorbi despre machiaj, să vorbim despre îngrijirea pielii! Primul pas important pentru un machiaj reușit este să ai pielea în stare optimă și pentru asta, nu te apuci cu o săptămână înainte! Îngrijirea eficientă a pielii este îngrijirea pielii pe care ați integrat-o în viața de zi cu zi timp de cel puțin câteva luni, dimineața și seara. Hidratează-ți tenul în fiecare zi cu creme hidratante și seruri, exfoliază-te cel puțin o dată pe săptămână și aplică o mască și mai presus de toate: dacă ai un coș, nu-l atinge! În ziua nunții, folosește o mască hidratantă pe față pentru a-ți pregăti pielea să primească machiajul și să-l facă să țină.

Antrenează-te în avans

Este recomandabil să exersezi reproducerea aspectului de nuntă de mai multe ori în săptămânile și zilele premergătoare zilei nunții. Dacă nu știi de unde să începi, apropie-te de brandurile care oferă consultații online (sau direct în magazin), pentru a primi toate sfaturile bune pentru a alege look-ul care să te sublimeze, în funcție de nuanța pielii, de forma feței, culoarea ochilor tăi etc.

Nu purta SPF în ziua nunții

Ei bine, recunoaștem, dacă ți se spune să porți protecție solară în fiecare zi, există o excepție pentru ziua nunții. Așadar, renunță la protecția solară pentru față, crema hidratantă SPF, fondul de ten sau baza cu indice SPF, deoarece aceste produse reflectă lumina. Rezultat: tenul tău va apărea mult mai palid decât este de fapt în fotografii și videoclipuri. În plus, produsele cu un indice SPF ridicat îți pot oxida fondul de ten și îți pot oferi un ten gălbui sau portocaliu.

Machiază-te în lumina naturală

Aplicarea machiajului într-o cameră bine luminată este esențială dacă vrei să eviți orice surprize neplăcute o dată ce ieși afară ! Pentru a fi sigură că machiajul tău va fi același indiferent de oră și loc, poți investi într-un „ring light”, care-ți va permite să obții redarea adevarată a look-ului tău în lumină.

Folosește produse rezistente la apă

O lacrimă și e dezastru: îți curge machiajul și e panică. Pentru a evita acest lucru, folosește produse impermeabile, mai ales în jurul ochilor, precum creionul de ochi sau rimelul. Astfel, machiajul tău va rămâne la loc toată ziua și noaptea, indiferent de lacrimi, transpirație sau chiar ploaie!

Nu încerca tehnici noi

Poate fi tentant să încerci un look extravagant pentru nunta ta, dar ai grijă! Orice machiaj extravagant necesită multă tehnică și uneori e mai bine să-ți spui: „mai puțin este mai mult”. Evită smoky-eye sau conturarea dacă nu te simți confortabil cu aceste tehnici, pentru a evita un aspect îndrăzneț. Ai încredere în tine și caută look-urile pe care le stăpânești.

Atenție la cantitatea de produse

Atenție la doza de fond de ten, fard de obraz sau pudră iluminatoare pe care urmează să o folosești! Aspectul tău ar putea deveni rapid vulgar. Nu uita că vei fi în centrul atenției și mai ales sub obiectivele telefoanelor și camerelor foto ale tuturor invitaților tăi! Alege un fond de ten fluid și ușor și adaugă restul produselor tale cu măsură, pentru un ten perfect și natural.

Pudra, cea mai bună prietenă a ta

Machiajul tău va fi pus la încercare în ziua nunții tale și pentru a-l menține perfect atâtea ore, nu există niciun mister, trebuie să-l pudrezi! Asigură-te că folosești o pudră ușoară, pentru a camufla orice strălucire inestetică (adesea pe zona T) și că arăți întotdeauna cel mai bine în fotografii!

sursa: TABU

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.