Ce outfituri cool a purtat Kate Middleton în timpul turneului regal din Caraibe

0
Kate Middleton

În turneul regal din Caraibe, pe care-l efectuează împreună cu Prințul William, Ducesa de Cambridge oferă o paradă de ținute în culori și modele electrizante.

Niciodată Kate Middleton nu a îndrăznit atât de mult cu culorile și modelele. Aflată în turneu regal în Caraibe împreună cu soțul ei, Prințul William, ducesa de Cambridge sporește aparițiile colorate. Cel mai recent exemplu, ziua de 22 martie, când Kate a purtat nu mai puțin de trei ținute, a căror culoare a fost în centrul compoziției stilistice.

Începând cu galbenul strălucitor al rochiei ei Roksanda pentru sosirea sa în Jamaica, urmată de ansamblul Yves Saint Laurent și Alexander McQueen în care și-a luat rămas bun de la Belize. Ziua de marți s-a încheiat cu o rochie în dungi orizontale albastru azur și roșu aprins de Willow Hilson.

Kate Middleton, care a venit să reprezinte coroana britanică cu ocazia Jubileului Reginei Elisabeta a II-a, își folosește întreaga paletă pentru a aduce un omagiu culturii țării pe care o vizitează. Alegerile sale de designer răspund, de asemenea, unui joc de funambulism diplomatic care oscilează între creații britanice și accesorii din Caraibe.

De la începutul turneului regal, ținutele lui Kate Middleton au „valsat” între primăvară, inspirații caraibiene și rochii de seară îndrăznețe și mereu colorate. Ducesa a îndrăznit chiar să danseze în sandale cu pană într-o rochie albastră Tory Burch la festivalul tradițional care sărbătorește cultura Garifunas, duminica trecută.

Într-o ținută cu totul diferită, Kate Middleton a captat toate privirile în seara următoare cu o rochie metalizată și strălucitoare cu mâneci cu volane roz aprins.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.