8 greșeli pe care le faci cu privire la lenjeria intimă

0
lenjerie

Lenjeria este un lucru destul de sensibil despre care să vorbim. Acesta este motivul pentru care experții în modă și revistele tind să vorbească destul de des despre eticheta vestimentară, dar este mult mai puțin obișnuit să auziți recomandări despre cum să porți un sutien sau chiloți fără a-ți neglija confortul și arăta impecabil în același timp.

Și astăzi, am dori să vorbim despre eticheta lenjeriei de corp care te va ajuta să eviți greșelile majore și să-ți ușureze viața.

Lenjeria intimă nu ar trebui să iasă de sub haine.

Unele femei aleg să poarte haine modelatoare în timpul evenimentelor importante, astfel încât să se simtă și să arate încrezătoare, chiar și într-o ținută foarte strâmtă. Aceasta este o practică normală, dar merită să te asiguri că această piesă de îmbrăcăminte delicată nu este vizibilă pentru alții. De exemplu, cel mai bine este să eviți să porți o rochie sau o fustă decupată pe margine pentru a te asigura că pantalonii modelatori rămân ascunși.

Nici nu ar trebui să fie prea strâmtă.

Unii oameni cred că hainele modelatoare ar trebui să fie cu câteva mărimi mai mici pentru a oferi un efect de slăbire mai proeminent. Cu toate acestea, nu etanșeitatea lenjeriei corecte, ci țesătura sa densă, elastică, cu proprietăți de compresie, modelează corpul. Iar lenjeria intimă prea mică îți poate da rezultate opuse, făcându-te să pari mai mare decât ești cu adevărat.

Linii de chiloți care sunt vizibile sub pantaloni strâmți.

Merită să te asiguri că lenjeria ta nu are textură pronunțată, cusături groase etc., înainte de a alege să porți o rochie, fustă sau pantaloni strâmți. Liniile vizibile de chiloți sunt faux pas la modă. Pentru hainele strâmte din material subțire, cel mai bine este să alegi lenjerie intimă fără cusături sau tanga.

Nu strânge prea mult bretelele sutienului.

Bretelele pentru sutien fac aproximativ 30% din munca implicată în susținerea sânilor. S-ar putea să crezi că, cu cât curelele sunt mai strânse, cu atât vei obține un sprijin mai bun, dar, de fapt, cel mai mare sprijin vine de la cupe, părțile laterale, banda de sub bust și aripile din spate. Iar curelele prea strânse nu vor face decât să te simți inconfortabil.

Lenjeria obișnuită nu este bună pentru exerciții fizice.

Indiferent cât de confortabil este sutienul tău preferat, cu siguranță nu ar trebui să-l porți pentru exerciții fizice. Un sutien convențional nu oferă sprijinul necesar sânilor în timpul sportului activ, iar firele, clemele și bretelele se pot freca de pielea transpirată. Optează pentru un sutien sport bun pentru confortul și siguranța ta.

Diferite ținute necesită lenjerie de corp diferită.

Un sutien clasic cu închizătoare pe spate nu arată întotdeauna bine cu fiecare ținută. O rochie fără spate, de exemplu, necesită un alt tip de sutien. Sau, să zicem, porți un gât subțire, strâmt, care face evidente toate texturile purtate dedesubt. Acest articol va necesita un sutien fără dantelă sau ornamente. Prin urmare, este mai bine să ai câteva sutiene diferite pentru fiecare ocazie, astfel încât să arăți grozav în orice ținută posibilă.

Un sutien prea strâmt nu-ți va oferi un efect de push-up.

Unele femei cred că purtarea unui sutien de dimensiuni mai mici dă iluzia unui bust mai mare. Dar un sutien strâmt poate fi dăunător sănătății, deoarece îngreunează respirația, perturbă circulația sângelui și provoacă pliuri inestetice ale pielii pe spate și pe piept. O variantă mult mai sănătoasă este să alegi un sutien push-up de mărimea ta care are inserții speciale în cupe.

Nudul nu este singura culoare de sutien pe care o poți purta sub o cămașă albă.

Probabil toți știm că nu este cea mai bună idee să porți lenjerie neagră sub o bluză albă. Același lucru este valabil și pentru lenjeria albă. Dar o nuanță nud pare a fi o opțiune bună, deoarece se îmbină cu culoarea pielii, devenind aproape invizibilă sub materialul alb. Dar dacă nu ai un sutien nud, încearcă să porți unul roșu. Potrivit cercetărilor, un sutien roșu este practic invizibil sub o cămașă albă. Dar asigurați-vă că este roșu pur, nu o nuanță de maro sau roz.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.