Michelle Pfeiffer împlinește 65 de ani și împărtășește secretele aspectului ei tineresc

0
Michelle Pfeiffer
Michelle Pfeiffer

Cunoscută pentru abilitățile sale incredibile de actorie și aspectul ei tineresc care pare să sfideze legile timpului, Michelle Pfeiffer reușește să-și mențină pielea impecabilă ani de zile. Actrița a fost întotdeauna pasionată de sănătate și fitness și crede că secretele din spatele aspectului ei tineresc sunt regimul ei strict de exerciții fizice și dieta sănătoasă.

Folosește aceleași produse ani de zile.

Deși ar putea fi distractiv să încerci noi produse de îngrijire a pielii, există multe beneficii în utilizarea unei singure linii de produse, deoarece producătorii probabil le testează împreună. Pfeiffer ia în serios ingredientele cosmetice și, odată ce a găsit produsele care funcționează pentru pielea ei, nu vede de ce să le schimbe. „Nu am schimbat ceea ce folosesc pe piele de peste zece ani. Am o piele atât de reactivă încât, dacă găsesc ceva care funcționează și este de acord cu mine, rămân cu ea”, a spus ea.

Urmează o rutină simplă de îngrijire a pielii.

S-ar putea să vă gândiți că urmând o rutină complicată de frumusețe va face minuni pentru piele, dar se pare că mai puțin înseamnă mai mult atunci când vine vorba de îngrijirea pielii. Pe lângă faptul că necesită mult timp, sistemele de îngrijire a pielii în mai multe etape pot provoca iritații și erupții. Michelle Pfeiffer a dezvăluit că are o rutină ușoară de îngrijire a pielii, care îi împrospătează pielea. „Curăț, hidratez, asta este”, a spus ea.

Nu se teme de îmbătrânire.

A fi în lumina reflectoarelor pune multă presiune asupra femeilor când vine vorba de îmbătrânire, dar actrița a învățat să-și aprecieze fiecare rid de pe față. „Cu cât îmbătrânesc, cu atât devine mai ușor. Ajungi la un prag în care este în regulă să arăți bine pentru vârsta ta, în loc să arăți tânăr pentru vârsta ta și l-am depășit. Mi-ar plăcea să arăt așa cum arătam la începutul meu de 30 de ani? Asta nu se va întâmpla și nu simt aceeași presiune pe care am avut-o cândva. Este o ușurare, sincer,” a împărtășit ea.

Este pasionată de frumusețea curată.

Pielea este cel mai mare organ al corpului și absoarbe toate ingredientele dăunătoare pe care le-ar putea conține produsele pe care le utilizați. După nașterea copiilor ei, Pfeiffer a devenit mai conștientă de produsele sale de îngrijire a pielii și citește cu atenție etichetele înainte de a cumpăra o loțiune sau o cremă hidratantă nouă. „A început cu nașterea copiilor mei în urmă cu 27 de ani. Am început să privesc lumea prin ochii lor și, ca toate proaspetele mame care doresc să le protejeze. Am devenit din ce în ce mai conștientă de produsele pe care le consumam și le puneam pe corpul nostru”, a spus ea.

Urmează o dietă pe bază de plante.

Dietele vegane au o mulțime de beneficii. Pfeiffer crede că o dietă vegană este unul dintre secretele din spatele aspectului ei tineresc. „Urmând o dietă vegană – este mult mai sănătoasă – și eviți o mulțime de toxine care ar putea îmbătrâni pielea și corpul tău. Chiar am observat o diferență în pielea mea nu prea mult timp după ce am trecut la vegan. Și trebuia să mănânc fructe și legume pentru a rămâne slabă”, a spus ea. „Cu cât îmbătrânesc, cu atât mai mult mi-a trecut prin minte că o fac pentru a trăi mai mult, deși componenta de vanitate va fi mereu acolo”, a adăugat ea.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.