6 elemente de bază de care vei avea nevoie în această primăvară

0
moda

Pentru că nu este întotdeauna ușor să faci joncțiunea dintre iarnă și primăvară, îți prezentăm câteva piese pe care trebuie să le obții înainte de începerea sezonului estival.

Deși ne-a plăcut să ne putem camufla în pulovere calde și să petrecem timp cu familia lângă foc, este timpul să ascundem în dulap eșarfele și căciulile. Primăvara e aici! Mai presus de toate, e timpul să ne schimbăm obiceiurile vestimentare pe măsură ce temperaturile cresc.

Și înainte de a porni într-o curățenie frenetică de primăvară, asigură-te că ai pe rafturi aceste piese vestimentare de primăvară-vară 2022 indispensabile și la modă!

Trenciul

Regele elementelor de bază, trenciul nu va înceta să se demodeze. Și din motive întemeiate! Este atât de simplu și totuși atât de elegant. Acest palton britanic face parte din garderoba noastră de primăvară.

Puloverul în dungi

Pentru că marea revenire a lui Jean Paul Gaultier, sau cel puțin a studioului său de creație, pe scena prêt-à-porter ne-a făcut să ne dorim să purtăm doar topuri de marinari 365 de zile pe an: avem nevoie de unul și pentru primăvară.

Adidași albi

Ți-e lene să te încalți în cizme grele sau adidași închiși la culoare? Moda te-a auzit! Primăvara, pantofii sport de culoare albă sunt în tendințe.

Blazerul

Odată cu revenirea vremii bune, optăm pentru un blazer din bumbac sau in ușor, într-o culoare strălucitoare: liliac, fucsia, galben.

Fusta midi din denim

Reapare în primăvara 2022, pentru a dezvolta un look care să reziste. Fusta midi din denim este o piesă puternică. În acest sezon, fusta midi din denim va fi cheia unei ținute reușite.

Geanta tote

Dacă iarna asta am ieșit afară doar pentru o perioadă foarte scurtă, primăvara suntem pregătiți să facem plimbări lungi scăldați de soare. Prin urmare, va fi necesar să avem o geantă suficient de mare pentru toate lucrurile noastre.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.