5 sfaturi simple care te vor ajuta să adaugi feminitate oricărui look

0
moda

Multe femei își doresc să creeze o imagine feminină elegantă dar una naturală. Descoperiți care sunt metodele ce ne-ar putea ajuta să adăugăm feminitate imaginii și ce ar trebui să evităm ca să nu ne distrugem imaginea.

Dacă doriți să creați un look feminin evitați bluzele cu decolteu adânc sau pantalonii mulați din piele. Astfel de haine nu sunt potrivite dacă ați trecut de vârsta de 50 de ani. Femeile de vârstă mijlocie ar trebui să evită hainele în stil retro, care se potrivesc mai mult femeilor tinere. Prin urmare, încercați să alegeți lucruri exclusiv moderne.

Silueta corectă.

Dacă vă doriți o ținută mai feminină, va trebui să renunți la stilul supradimensionat. Hainele lipsite de formă, largi ascund silueta, or noi ar trebui să subliniem sau să creăm o siluetă feminină în formă de clepsidră. Dar nici nu ar trebui să vă grăbiți spre cealaltă extremă, adică să purtați lucruri mulate. Aceasta nu mai este feminitate, ci vulgaritate.

Abordare individuală.

O fustă în formă de A este cu siguranță o piesă vestimentară feminină. Dar în cazul în care aveți o siluetă în formă de pară, un astfel de model poate adăuga volum suplimentar.

Nu supraîncărcați imaginile.

O altă greșeală: în efortul de a face imaginea feminină unele doamne folosesc prea multe elemente în ținută. Stratificarea este bună, dar trebui să știm când să ne oprim. Nici un număr excesiv de accesorii nu decorează imaginea, ci o face mai grea. De aceea ar fi bine să preferați minimalismul.

Folosirea corectă a culorilor.

Nu vorbim despre faptul că trebuie să purtați exclusiv rochii cu flori sau de culori aprinse ori să le evitați. Dar nu uitați de faptul că o imagine „prea colorată” nu este cea mai potrivită. Imaginile monocrome, care includ lucruri de aceeași culoare, dar în nuanțe diferite la fel arată foarte bine.

Alegeți imprimeuri și texturi potrivite.

În ceea ce privește imprimeurile, merită să alegeți modele care conturează și corectează silueta corpului. De exemplu dungile verticale ajută la alungirea vizuală a siluetei. Texturile pot fi folosite în loc de imprimeuri. De exemplu dungile verticale pot fi înlocuite perfect cu o stofă texturată.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.