Loredana Chivu s-a despărțit de iubit, după ce i-a oferit un inel de logodnă în valoare de 90.000 de euro. Care e motivul

0
Loredana Chivu

Loredana Chivu e din nou o femeie singură. Blondina a pus punct relației cu iubitul ei, la scurt timp după ce acesta a cerut-o de soție.

Loredana Chivu s-a despărțit de iubitul ei, după ce în urmă cu numai câteva săptămâni acesta i-a oferit un inel de logodnă. Diva părea să fie mai fericită ca niciodată alături de fostul partener, dar relația lor a ajuns în cele din urmă la final.

Vestea a fost una neașteptată, iar cea care a făcut anunțul a fost chiar ea, pe rețelele sociale. Blondina este foarte activă pe rețelele sociale și împărtășește cu urmăritorii ei toate momentele importante. La fel s-a întâmplat și de această dată, vedeta mărturisind într-un InstaStory că a ales să fie fericită de una singură.

„Sunt singură! Sunt fericită, pentru că sunt singură prin alegere, nu din întâmplare”, a spus Loredana Chivu.

Vedeta s-a logodit chiar la petrecerea pe care a organizat-o de ziua ei, atunci când fostul partener i-a oferit un inel de logodnă în valoare de circa 90.000 de euro. Totuși, lucrurile se pare că au luat o altă întorsătură și s-a ajuns la despărțire.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.