4 sfaturi de modă pentru a nu mai avea picioarele reci iarna

0
frig la picioare

Când mercurul din termometre scade, picioarele și mâinile noastre sunt primele care au de suferit. Îți arătăm cele mai bune accesorii și obiceiurile de adoptat pentru a-ți încălzi degetele de la picioare cât ai clipi odată ce vine iarna!

Este bine cunoscut faptul că iarna, extremitățile noastre sunt printre primele care ne fac să simțim că temperatura exterioară scade în același ritm cu mâinile noastre. Motivul? Corpul concentrează căldura la nivelul organelor vitale pentru a le permite să funcționeze bine. E bine, dar, pe de altă parte, picioarele noastre sunt atât de reci încât dor! Din fericire, pentru a nu mai avea impresia că avem cuburi de gheață în locul degetelor de la picioare, există accesorii perfecte pentru a face față frigului.

Poartă încălțări călduroase și la modă

A nu mai avea picioarele reci începe mai ales cu alegerea pantofilor. Ne despărțim de pantofii noștri de pânză și de mocasinii care dezvăluie glezna și optăm pentru cizme și botine cu țesături căptușite sau chiar fleece. Și cine spune că pantofii călduroși de iarnă nu înseamnă neapărat pantofi hidoși și deformați. În ultimele luni, vedetele și fashionistele s-au înghesuit la multe modele UGG cocooning (cu platforme, e și mai trendy) sau chiar la cizmele căptușite de tip après-ski sau Moon Boots.

Frig mare: alege-ți șosetele și colanții din materialul potrivit

Șosetele de bumbac sunt bune vara și la mijlocul sezonului, dar nu sunt suficient de călduroase pentru iarnă. În plus, bumbacul este un material care absoarbe bine umezeala și transpirația din picioare, dar se usucă foarte lent. Consecință: toată această apă acumulată în țesătură se răcește în ritmul în care temperaturile scad și îți răcește picioarele în același timp. Schimbă-ți șosetele cu altele ușoare din bumbac cu modele din lână, tricot cu nervuri, cașmir sau chiar modele angora, materiale călduroase și moi pentru a sfida frigul în confort.

Nu purta mai multe perechi de șosete!

Adesea ne gândim că cu cât punem mai multe perechi de șosete una peste alta, cu atât ne va fi mai cald la picioare: greșeală gravă, este (aproape) total invers. Fiți conștienți de faptul că acest lucru favorizează de fapt o circulație proastă a sângelui, care este una dintre cauzele degerăturilor. Prin strângerea și comprimarea picioarelor în mai multe straturi de șosete, riscați să vă răcoriți degetele de la picioare.

Mizați pe tălpile anti-frig

Alege-le suficient de groase pentru a-ti izola corect arcada de frig sau, si mai bine, optează pentru branțuri termice care îți protejează foarte eficient picioarele împotriva frigului.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.