Gabriela Prisăcariu, naturală pe Instagram! Cum arată modelul fără machiaj și filtre de înfrumusețare

0
Gabriela Prisăcariu

Gabriela Prisăcariu este o persoană foarte activă în mediul online și își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața sa. Recent, soția lui Dani Oțil și-a surprins urmăritorii cu o apariție uimitoare pe pagina sa de Instagram.

Vedeta a postat câteva filmulețe cu ea fără machiaj sau filtre de înfrumusețare, scoțându-și în evidență frumusețea naturală.

Prin apariția ei, Gabriela a dovedit internauților că se mândrește cu felul în care arată și nu îi este teamă să se posteze naturală.

Gabriela este vizibil mulțumită de modul în care arată la vârsta de 30 de ani, când tenul său nu are nici cea mai mică imperfecțiune.

Criticată pentru că e prea slabă

Soția lui Dani Oțil nu este atentă doar la rutina de îngrijire a tenului, ci și la aspectul fizic general. În acest sens, frumoasa vedetă a slăbit rapid după naștere, revenind la greutatea pe care o avea înainte de a rămâne însărcinată, adică cea de 60 de kilograme.

În urmă cu puțin timp, soția lui Dani Oțil a postat o fotografie în mediul online, iar fanii au reacționat, spunând că este mult prea slabă. Astfel, Gabriela Prisăcariu le-a transmis un mesaj celor care o critică pentru aspectul fizic.

„Am făcut poza asta fix înainte să aflu că sunt însărcinată. Aveam 60 de kilograme, acum tot 60 de kilograme. Nu înțeleg care e ideea cu comentariile de genul Ești prea slabă. Nu trebuia să slăbesc după sarcină?

Trebuia să rămân cu cele 20 kilograme și să dau comentarii răutăcioase femeilor care au slăbit după o sarcină sau mai multe.”, a scris Gabriela Prisăcariu pe rețelele de socializare.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.