Weekend cu temperaturi de 30 de grade Celsius!

0

Temperaturile urcă la valori nefirești, în multe regiuni din țară. Meteorologii prognozează chiar și 30 de grade Celsius. Iată cum va fi vremea în weekend. 

„Cele mai ridicate temperaturi le vom înregistra în regiunile sudice, temperaturi care vor depăși frecvent 27°C. Nu este exclus ca luni să fie ziua cea mai caldă și să avem și temperaturi de 30 de grade Celsius, dar foarte cald va fi în toată țara. Multe temperaturi de peste 24 grade doar zona litorală va fi mai defavorizată, pentru că sub influența temperaturii apei, care este încă una foarte scăzută, acolo maximele vor fi doar între 16 și 20 de grade”, a declarat, la un post TV, directorul ANM, Elena Mateescu.

În restul țării însă, temperaturile sunt normale mai degrabă pentru începutul verii.  

„Este adevărat însă că temperaturile din cursul nopților, chiar dacă sunt și ele în creștere, nu sunt chiar atât de ridicate ca într-o zi de vară.

Weekend-ul nu va fi doar foarte cald, dar va fi și cu o vreme în general frumoasă și cu mai puține intensificări ale vântului. Deci să profităm de acest weekend”, a mai spus Florinela Georgescu.

Sursa: Newsinn

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.