Vlăduța Lupău a născut un băiețel. Numele neobișnuit din Biblie pe care l-a primit bebelușul

0
Vlăduța Lupău

Vlăduța Lupău a devenit mamă. Cântăreața a adus pe lume un băiețel, iar anunțul a fost făcut de către soțul ei, Adi Rus pe pagina sa de Instagram.

Odată cu venirea pe lume a băiețelului, celebra cântăreață a dezvăluit și ce nume va purta cel mic. Părinții au ales Iair, un nume biblic care înseamnă cel pe care Dumnezeu îl luminează.

Ziua de 6 august va avea de acum o semnificație cu totul specială pentru familia Vlăduței Lupău, căci solista de muzică de petrecere a devenit mamă pentru prima oară. În cursul serii trecute, Adi Rus, cu care artista s-a căsătorit în anul 2019, și Vlăduța au ajuns la un spital privat din orașul Cluj-Napoca, iar cântăreței i s-a declanșat travaliul. Câteva ore mai târziu cei doi părinți își țineau copilul în brațe.

Adi Rus a postat o fotografie pe pagina sa de Instagram, ținându-și băiețelul, semn că i-a fost alături partenerei sale de viață pe parcursul nașterii. Odată ce fiul său a venit pe lume, el a împărtășit vestea cea mare cu fanii săi, pe rețelele de socializare, direct de pe holul spitalului. Cu această ocazie, el a făcut public și numele fiului său, nume unic în România!

„Iubirea mea, soarele meu, te-am dorit, ne-am rugat si te-am primit în aceastã zi de sărbătoare. O sa te învăt un singur lucru să ai frica doar de Dumnezeu în viata asta si să te rogi Lui. Rus Iair, esti BINECUVANTAREA MEA!”

După naştere, Vlăduţa Lupău a transmis un mesaj emoţionant pentru fiul ei.

„Iair … știam că îți vei alege o zi binecuvântată în care să vezi lumina zilei! Bine ai venit pe lume minunea mea! ❤️

Continui scrisoarea către tine… știi că ți-am zis că te voi învața să-L iubești pe Dumnezeu iar El îți va da totul… ei bine cu asta începem drumul vieții tale!

Lumea asta puiule… este cum ești tu cu ea!

Așa că dacă tu ești bun, îți va întoarce bunătate iar dacă nu.. să nu te aștepți să vină binele. O să ți se greșească și o să faci si tu greșeli însă întoteauna să te gândești că nu cei din jurul tău nu trebuie să te vadă când faci un lucru rău sau să se supere că ai greșit … ci întoteauna să te gândești că Dumnezeu te vede…de El nu te poți ascunde și de la El vine răsplata la tot ceea ce vei face pe această lume!

O să crești și o să trăiești așa cum trăim fiecare, cu bune și cu rele însă vreau să te rog, atunci când îți dorești ceva cu adevărat LUPTĂ și nu renunța niciodată, iar eu… voi fi lângă tine întodeauna si pentrutodeauna!

Îmi doresc să ai o viață ușoară, binecuvântată și să fim împreună mulți ani pe acest pământ …eu cu tine și cu tati tău…apoi cu copiii tăi și apoi nu îndrăznesc mai mult…

De azi, tu mi-ai dat cel mai frumos nume “mama” …iar pentru asta eu îți mulțumesc și îi dau slavă Lui… pentru că vreau să știi că de multe ori nu credeam că și pe mine mă va alege un suflet să-i fiu mamă, dar iată-te! M-ai ales tu!

Iar tu… în viața aceasta, am să fac în așa fel încât să îmi fi cea mai bună carte de vizită!

Nu vreau ca să-ți zică lumea “Ești băiatul Vlăduței…” ci mie să-mi zică “ Ești mama lui Iair!”

Închei și îți fac cunoștința cu prima femeie din viața ta care îți spune din toată inima

TE IUBESC !

Eu, mami! ❤️”, a scris Vlăduţa Lupău pe Instagram.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.