Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au separat la trei săptămâni de la nuntă. Ce s-a întâmplat între ei

0
Jennifer Lopez

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în urmă cu trei săptămâni, dar au decis să ia o pauză. Cuplul traversează, se pare, o criză de înstrăinare.

Informaţia separării a apărut în publicaţia Hollywood Life, care precizează că actorii au căzut de comun acord să se separe, scopul fiind acela de a-şi consolida relaţia. JLo și Ben Affleck au decis să se distanțeze astfel încât să li se facă dor unuia de celălalt.

Despărțiți, dar împreună

Mai exact, Ben Affleck, 49 de ani, se întoarce în Los Angeles după luna de miere petrecută la Paris, în timp ce Jennifer Lopez, 53 de ani, va rămâne în Europa.

Un apropiat al lui J.Lo a dezvăluit publicaţiei Hollywood Life că cele două vedete știu exact ce presupun carierele lor și cred că timpul petrecut departe unul de celălalt le va ajuta relația.

„Singurul lucru care face ca relația lor să fie atât de unică este că ei știu mai bine decât oricine altcineva rigorile pe care le presupun carierele lor. Petrecerea timpului separat îi face mai puternici și este perfect pentru că, atunci când sunt despărțiți, câștigă mulți bani. Este o situație de câștig-câștig”, a dezvăluit sursa pentru Hollywood Life.

Încearcă să-și consolideze relația

Chiar dacă fizic nu sunt împreună, încă vorbesc mult. „Întotdeauna vorbesc, îşi trimit mesaje, stau pe FaceTiming. Iar timpul pe care îl petrec departe unul de celălalt va face ca reîntâlnirea să fie mult mai dulce. JLo știe că soțul ei va fi acolo pentru ea, indiferent ce se va întâmpla”, a mai spus sursa.

O altă persoană apropiată cuplului a dezvăluit că Ben și JLo au purtat discuţii deschise despre menţinerea unui echilibru între carieră și relație.

„Ei înțeleg perfect că vor exista momente în care nu vor putea fi împreună. Ştiu amândoi asta și au discutat pe larg de-a lungul relației lor, așa că nu este nimic nou. Sigur, despărțirea atât de curând după nunta lor nu este de dorit. Dar ei știu că au toată viața înainte”, a mai spus sursa.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.