VIDEO Pavel Partoş, întâlnire emoţionantă cu maestrul Florin Piersic. Ce i-a transmis marele actor / Bartoș a izbucnit în lacrimi

0

După Mihai Bendeac, şi Pavel Bartoş a avut parte de o surpriză de proporții atunci când s-a întâlnit cu marele actor, Florin Piersic. Actorul a îngenuncheat în fața celui pe care îl consideră o adevărată legendă vie și i-a strâns cu emoții mâna. Cum a reacționat Florin Piersic, la rândul său.

Cei doi actori s-au aflat la Adjud, unde s-a desfășurat în perioada 19-21 mai cea de-a doua ediție a Festivalului de Teatru, Film și Muzică „Ion Dichiseanu”, un omagiu adus de familia, prietenii și colaboratorii marelui actor, care a trecut la cele veșnice acum doi ani. 

Doi dintre protagoniștii evenimentului au avut parte de o întâlnire extrem de emoționantă. Este vorba despre actorii Pavel Bartoș și Florin Persic. 

„Aseară am luat premiul Gopo, Uniter, si Oscarul la un loc! Am trăit o așa de mare bucurie! Florin Piersic a fost in sală la spectacolul meu, ONE MAN aproape SHOW si asta s-a întâmplat la aplauze. A fost una dintre acele seri, pe viață! Mulțumesc din suflet! Mulțumesc dragi spectatori , mulțumesc Festivalului de Teatru, Film si Muzică Ion Dichiseanu. Multumesc Adjud ! Onorat, atât de onorat. Fericit, foarte fericit! Urmează Timișoara, pe 29 mai pe scena Teatrului Național si a Operei Naționale din Timisoara!”, a povestit Pavel Bartoș, care a postat și un videoclip pe pagina sa de Instagram, unde s-a putut urmări cum a decurs întâlnirea.

În fața unei săli pline ochi de oameni, actorul și prezentatorul de la „Românii au talent” a îngenunchiat în fața lui florin Piersic atunci când acesta s-a apropiat de scenă. Vizibil emoționat de eveniment și de cuvintele transmise de marele actor, Bartoș nu și-a putut reține lacrimile.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.