Veste șoc în lumea fotbalului! Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez și-ar fi spus „adio”

0
Cristiano Ronaldo

Vești triste despre Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez. Ce doi și-au amânat planurile de nuntă și se pregătesc să anunțe oficial despărțirea.

Presa din Spania susține că relația lui Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez scârțâie din toate încheieturile.

Aceștia nu mai au gânduri de nuntă pentru că potrivit presei din Spania, relația lor a „intrat într-o criză”.

Se pare că cei doi nu se mai grăbesc să ajungă în fața altarului pentru că relația lor nu mai este ca pe vremuri, iar chimia pe care o aveau până nu demult a dispărut ca prin magie.

În ciuda tuturor postărilor de familie în care Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez apar cu zâmbetul până la urechi, atât presa internațională, cât și fanii au sesizat o răcire evidentă între cele două staruri.

Totul a început chiar în ziua de Crăciun când Georgina i-a făcut cadou lui Cristiano o mașină de lux marca Rolls Royce. În imaginile postate de celebrul model pe rețelele de socializare cei doi nu s-au mai afișat la fel de drăgăstoși, iar acest lucru a fost sesizat imediat de presa internațională.

„Dincolo e mașina de lux, ce a atras atenția a fost lipsa de chimie dintre cei doi”, notează Mundo Deportivo.

Din păcate, răceala dintre Georgina și GR7 devine din ce în ce mai evidentă, însă cele două staruri nu se grăbesc să facă anunțul oficial al separării din cauză că relația lor le-a adus mai multe contracte de publicitate cu niște sume colosale.

„Răceala dintre cei doi devine din ce în ce mai evidentă, ca de exemplu în ultimul videoclip pe care l-au publicat (n.r. – în care Ronaldo primește mașina de Crăciun). În America Latină se vorbește despre faptul că cei doi ar putea să se întâlnească în continuare din comoditate, pentru că relația lor le aduce atât contracte mari de publicitate, cât și o viață foarte confortabilă”, a declarat jurnalista spaniolă Laura Roige, în cadrul emisiunii Telecinco.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.