Vedeta care își întreține frumusețea cu un… vibrator

0
toni braxton

Toni Braxton afișează mereu un chip proaspăt! Vedeta are 53 de ani, dar nu-și arată vârsta, datorită rutinei sale de înfrumusețare care include gesturi mici, dar eficiente.

Artista americană a dezvăluit pe rețelele de socializare care este secretul ei pentru o piele minunată: un vibrator. Toni le-a povestit fanilor despre instrumentul ei inteligent de îngrijire a pielii. „Secretul meu adevărat de frumuseţe? Da, ok, este un vibrator! Dar folosesc asta doar pe faţă… sincer! Sunt 3 setări… dar nu v-aş sfătui să-l puneţi pe 3”.

Desigur, oamenii s-au lansat imediat în comentarii, lăsând mesaje de genul „Ei bine, asta este interesant” şi „Oh, wow”.

Toni Braxton foloseşte vibratorul pentru a-şi masa pur şi simplu faţa, concentrându-se pe suprafaţa de sub ochi, unde, de multe ori, apar anumite umflături. După ce a a lăsat instrumentul să îi mângâie faţa, Braxton spune. „Este un vibrator, dar furnică toţi muşchii feţei, îi activează şi lucrează” Apoi, ea precizează: „Nu l-am folosit pe altceva decât pe faţă, OK?”

„Există date limitate care arată că instrumentele de masaj cu vibraţii pot ajuta la stimularea colagenului şi, de asemenea, la îmbunătăţirea efectelor produselor tale atunci când ambele sunt utilizate împreună”, spune el. „Există o varietate de instrumente de masaj facial disponibile în prezent pe piaţă, dar folosirea vibratorului realizează o activitate similară. Trebuie doar să ai grijă să nu foloseşti o setare prea mare, să nu aplici prea multă presiune şi, desigur, să te asiguri că este igienizat corespunzător, asta dacă l-ai fost folosit anterior pentru o altă parte a corpului”, a explicat dermatologul Joshua Zeicher.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.