Planuri de nuntă pentru băiatul lui Reghe. Viitoarea lui soție, o fost gimnastă, cu multe medalii

1
luca reghecampf

Fiul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, Luca, formează un cuplu cu Asiana Peng de câteva luni și deja își fac planuri de nuntă.

Relația lor a început din câte se pare anul acesta. Deși cei doi locuiesc în țări diferite, Asiana e stabilită în România, în timp ce Luca Reghecampf stă în Germania, sunt extrem de îndrăgostiți, scrie tabuhighlife.ro.

Amândoi postează fotografii împreună și diferite story-uri pe rețelele de socializare. Luca a postat o fotografie cu iubita sa, în timp ce se țineau de mână, iar alături un emoji sugestiv, mai precis o „miresică”.

Asiana Peng, născută din mamă româncă şi tată chinez, are 21 de ani și a făcut parte din lotul olimpic al României, având 50 de medalii în palmares. A concurat la numeroase competiții naţionale şi internaţionale, a obţinut numeroase titluri la bârnă şi la sol, fiind medaliată cu aur la ambele categorii. Ea a participat și la „Survivor România”.

Luca Reghecampf este fiul cel mare al celebrului antrenor de fotbal Laurențiu Reghecampf, din prima căsnicie a acestuia. Mariana, mama lui Luca, și Laurențiu s-au căsătorit în 1994, dar au trebuit să facă față unei cumplite tragedii. Pe 10 iunie 1997 a venit pe lume fiica lor, Ana Lisa Cristina, care a decedat când micuța avea un an și trei săptămâni. Luca a venit pe lume în 2001. Cei doi au divorțat în anul 2008, iar Luca a rămas alături de mama lui.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.