Val de reacții după ce Delia a spus că nu vrea să aibă copii

0
delia

Cezar Ionașcu, consilier de imagine, expert în moda masculină, a făcut-o praf pe Delia după ce a declarat într-un videoclip pe TikTok că nu își dorește copii.

„Eu nu vreau femeie ca tine care nu vrea să facă copii. Eu, bărbat, am nevoie ca neamul meu să meargă înainte, am nevoie ca tribul meu, în momentul în care îți dau sămânța ca femeie, să se înmulțească, să fie mare, puternic. Noi nu vrem femei ca tine, Delia. Niciunul dintre noi, bărbații, nu vrea femei ca tine. Genul ăsta de idei nici măcar nu îți aparțin. Îți sunt inocultate, ce să faci? Ești nevinovată, ce să faci.

Spune-i lui Răzvan să fie un pic mai bărbat și să-și dorească urmași pe care ovarele tale poate să-i aducă cumva pe această lume. Hai mai trage o dată, poate tragi câștigător. E total degradant să spui asta ca femeie. Delia, azi ești mai puțin femeie. Dar Cezar Ionașcu vrea doar ca femeia să facă copii, nu să aibă păreri. Cel puțin, așa a fost în cazul meu. Mi-a dat block pe Facebook după ce i-am lăsat un comentariu. Acum, că nu vreau să am și copii, sunt practic un rebut.”

Delia a explicat motivul pentru care nu vrea să aibă copii

Ionașcu a părut extrem de deranjat că vedeta a spus de ce nu își dorește să aibă urmași. Iată ce a mărturisit Delia!

„De ce nu fac copii? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac copii pentru că toată lumea face și suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți, adică ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, este plină planeta de noi și nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău. Consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm”, a zis artista.

„Nu! De ce să fac? Încă unul? Nu, frate, lasă să nu fie. Dar nu stau eu așa bine fără stres? Dar nu stau eu așa bine fără obligații? Dar nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc acasă când vrea inimioara mea? Dar nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da, deci dacă vrei complicații, fă un copil!”, a mai spus Delia.

Cum comentează Mircea Badea argumentele Deliei?

Și Mircea Badea a avut o reacție după ce Delia a spus că nu vrea să aibă copii.

Mircea Badea a spus că nimeni nu ar trebui să justifice decizia de a face sau a nu face copii, ambele hotărâri fiind la fel de egoiste. În schimb, realizatorul TV nu a fost neapărat de acord cu argumentele ei, mai ales cu cele privind planeta.

„Încerc să o apăr pe Delia. A face un copil este un gest egoist. A nu face un copil este, de asemenea, un gest egoist. Probabil că pe Delia au înnebunit-o fanii și jurnaliștii cu întrebarea „tu de ce nu faci un copil? tu când faci un copil?” Și atunci a răbufnit, ca să zic așa. Adevărul meu, în legătură cu acest subiect, este: să faci un copil este un gest absolut egoist. Să nu faci un copil este un gest la fel de egoist.

Dacă alegi să faci un copil, tu pentru cine îl faci? Pentru țară? Nu. Pentru planetă? Nu. Pentru el? L-ai întrebat dacă vrea pe planeta asta? Nu. Decizia de a face un copil este egoistă. Cei care se gândesc că a face un copil este un lucru care îi face mai buni… nu este așa. Nu sunt nici mai buni, nici mai răi.

A alege să nu faci un copil pentru că vrei să pleci de acasă și să vii când dorești, ca Delia, este o gândire la fel de egoistă cu decizia de a face un copil. Dar argumentele Deliei cu planeta… serios?! Cineva – oricine – își ia deciziile în funcție de planetă?! Absolut nu. Oricum, decizia de a avea copii este crâncen personală pentru că este foarte egoistă. Nu este ceva rău a fi egoist”, a zis Mircea Badea la un post de televiziune.

„Nu e nevoie de justificări dacă vrei sau nu să faci copii. De ce trebuie să dea cineva socoteală cu privire la acest subiect? Poate nu pot și nu vreau să admit public acest lucru. Poate pot, dar nu vreau pentru că mie îmi place să ies și să mă doară în cot. E ok, dar de ce trebuie să mă justific? Este o decizie strict personală și foarte intimă”, a mai spus Mircea Badea.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.