Unde vor pleca în luna de miere Oana și Vlad Gherman și cine le va fi alături

0

La aproape un an de la cererea în căsătorie, actorii Vlad Gherman și Oana Moșneagu și-au unit sâmbătă destinele într-o ceremonie civilă la Starea Civilă a Sectorului 6 din București.

La aproape un an de la cererea în căsătorie, într-un moment emoționant pe scena teatrului, Vlad Gherman și Oana Moșneagu și-au unit ieri destinele într-o ceremonie civilă la Starea Civilă a Sectorului 6 din București.

La scurt timp după cununia lor civilă, Vlad și Oana au oferit primul interviu în exclusivitate pentru Playtech. Aceștia au dat din casă și au expus emoțiile pe care le-au avut în cadrul unei zile atât de importante pentru ei și pentru relația lor. Pregătirile continuă, întrucât au o nuntă mare de planificat. 

Dar asta nu înseamnă că nu își vor lua și o mică vacanță și că nu vor profita și de luna de miere, dar doar după ce vor face și nunta. Nunta lor va avea loc la începutul lunii Iunie, iar luna de miere a fost programată pentru iarnă. Programul încărcat al celor doi, care includ filmări pentru serialul de la Antena 1 și spectacole de teatru, i-a determinat să amâne momentul special al lunii de miere pentru mai târziu. 

„Din nefericire, nu o să fie nici măcar după nuntă. O să fie probabil abia la iarnă, pentru că avem foarte multă treabă, adică avem și serialul, avem spectacole de teatru, o să mai avem și alte proiecte care intră ulterior și atunci o să fie foarte greu să avem o pauză mare, astfel încât să zicem că ne deconectăm. 

Probabil că o să avem câteva weekenduri ca să putem să facem niște city break-uri, poate chiar și prin România să ne plimbăm, pentru că sunt locuri în care nu am ajuns încă. Deci, timp de relaxare o să existe, dar așa luna aia de miere pe care o așteptăm, fără doar și poate, o să vină abia la iarnă.”, a declarat actorul pentru sursa menționată anterior.

 

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.