Unde și când puteți urmări celebra serie „Singur acasă”

0

Așa cum ne-am obișnuit, nu există sărbători de iarnă fără „Singur acasă”. Ca de obicei, vom putea urmări celebra serie la televizor.

Postul de televiziune Pro TV anunţă când vor fi difuzate filmele cu Macaulay Culkin, în rol principal.

Pro TV a programat prima parte din seria „Singur Acasă”, sâmbătă, pe 16 decembrie, de la ora 20.00, iar partea a doua „Singur Acasă 2: Pierdut în New York” (Home Alone: Lost in New York) va fi difuzată pe 23 decembrie, tot de la 20.00. Este a 19-a oară când Pro TV difuzează filmele din seria „Home Alone”. Doar în anul 2021 „Singur Acasă” nu a fost difuzat la Pro, deoarece drepturile pentru film au fost cumpărate de Antena 1. 

De asemenea, pe platforma de streaming online Disney+ sunt disponibile toate filmele seriei „Home Alone”: „Singur Acasă,” „Singur Acasă: Pierdut în New York,” „Singur Acasă 3,”, „Home Alone 4: Taking Back the House” și „Singur Acasă, dulce casă”.

Recent, Macaulay Culkin a primit o stea pe bulevardul Walk of Fame din Hollywood. Actorul a venit la eveniment alături de partenera sa, Brenda Song, și de cei doi fii ai lor, Dakota, în vârstă de 2 ani, și Carson, în vârstă de 1 an. 

La eveniment a fost prezentă și actrița Catherine O’Hara, cea care joacă rolul mamei lui Kevin în „Singur acasă”. În vârstă de 69 de ani, O’Hara a spus că prestația lui Culkin a fost pur și simplu perfectă. Aceasta i-a mulțumit actorului că la eveniment „m-a inclus și pe mine, mama ta falsă care te-a lăsat singur acasă nu o dată, ci de două ori”. La rândul său, Culkin i-a mărturisit actriței Catherine O’Hara că este „cea mai dragă ființă”, cuvinte care au emoționat-o vizibil.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.