Fosta echipă a juraților de la „Chefi la cuțite” se întoarce. Unde pot fi văzuți Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu

0

Există viață și după plecarea de la Antena 1. Pe ideea asta se concentrează, iată, trio-ul de bucătari. Fosta echipă a juraților de la „Chefi la cuțite” revine în atenție. Florin Dumitrescu a vorbit despre planurile pe care le are alături de colegii săi: Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, după plecarea de la Antena 1.

Florin Dumitrescu a transmis un mesaj scurt pe pagina sa de Instagram în care a menționat că el și colegii săi vor putea fi urmăriți în mediul online, scrie click.ro.

Pentru a pune punct speculațiilor privind motivul plecării de la Antena 1, fostul jurat a spus că, sub nicio formă, nu a fost vorba de bani.

De asemenea, a anunțat faptul că el împreună cu Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu își doresc să facă un proiect împreună în mediul online, însă până atunci mai rămân multe de rezolvat. 

„Nu a fost vorba de bani! Deloc! Cine spune că a fost vorba de bani, minte! Când se va putea discuta subiectul, îl voi discuta. Voi fi online. Ne gândim să facem ceva împreună în online. Dar, momentan, vrem să nu ne mai vedem o perioadă. Eu îi tot propun, dar nici nu găsesc fonduri pentru a face ceea ce îmi doresc și nici nu aș vrea să îmi sacrific familia pentru un restaurant al meu. Este nevoie de multă implicare. Prefer să gătesc pentru cine private, cine speciale pentru clienții unor restaurante deja în piață și, de ce nu, evenimente mari publice”, a scris Florin Dumitrescu pe Instagram.  

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.