Un star al muzicii pop a murit subit la 25 de ani

0

Starul K-pop sud-coreean Moonbin, membru al trupei Astro, a murit miercuri la vârsta de 25 de ani, potrivit casei sale de discuri Fantagio.

„Membrul Astro Moonbin a părăsit lumea noastră pe neaşteptate pe 19 aprilie, devenind o stea pe cer”, a scris casa de discuri Fantagio pe contul său oficial de Twitter.

Nu a fost menţionată nicio cauză presupusă a morţii.

În declaraţie li se cere tuturor „să se abţină de la relatări speculative şi rău intenţionate”, pentru ca familia lui să-i poată aduce respectul şi să-l onoreze în pace.

Moon Bin – care a jucat rolul lui Moonbin – a fost membru al Astro şi, de asemenea, a cântat cu un subgrup numit Moonbin & Sanha.

El s-a alăturat programului de stagiari al Fantagio la o vârstă fragedă şi a debutat cu Astro în februarie 2016, care avea atunci şase membri.

Sora lui Moon Bin, Moon Sua, este şi ea cântăreaţă K-pop, membră a unui grup de fete numit Billlie.

„Sunt atât de întristat de pierderea unuia dintre cele mai frumoase suflete întâlnite vreodată prin muzică! Rugăciuni pentru familia şi prietenii lui şi pentru angajatori şi fani!”, a scris cineva pe Twitter, reacţionând la anunţul etichetei Fantagio.

Alte câteva tinere vedete K-pop au murit în ultimii ani, inclusiv două suspecte de sinucidere într-o lună, în 2019. Cele două femei, care erau prietene apropiate, fuseseră ţinta hărţuirii pe reţelele de socializare.

 

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.