Ce religie are, în realitate, Antonia. Artista trebuie să respecte niște reguli foarte stricte

0

Antonia trebuie să respecte reguli stricte, din punct de vedere religios. Artista face parte dintr-o religie, care a cunoscut una dintre cele mai mari creşteri din Statele Unite ale Americii.

Antonia e una dintre vedetele autohtone care a renunțat la religia ortodoxă pentru a trece la alta. Acest lucru s-a petrecut când s-a mutat cu părinții săi peste Ocean. Avea numai 5 ani când a plecat din România.

Logodnica lui Alex Velea are în realitate o credință mai puțin întâlnită în țara noastră. Frumoasa brunetă face parte din Biserica Mormonă, cunoscută drept Biserica lui Isus Hristos a Sfinților din Zilele din Urmă.

Penalizată de Biserica Mormonă

Această religie este extrem de populară în Statele Unite ale Americii și este una foarte strictă. Cântăreața nu are voie să consume alcool sau cafea, nu poate să fumeze și trebuie să facă o donație financiară în fiecare lună.

Cu toate acestea vedeta ar fi fost exclusă din Biserica Mormonă atunci când s-a căsătorit cu Vincenzo Castellano și și-a botezat fiica, Maya, în religia romano – catolică. Se pare că Antonia ar fi fost penalizată pentru aceste decizii.

„E un mare păcat ce a făcut ea. Şi că a pozat goală şi că s-a măritat cu un bărbat catolic. Dacă s-a căsătorit cu un catolic, Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă nu o mai recunoaşte. Dacă voia să rămână mormonă, trebuia să-şi aducă soţul să se boteze, să primească cele şase învăţături, discuţii, cum se spun la noi, şi, după un an, se puteau căsători. Noi nu recunoaştem familiile mixte. Şi copilul e botezat tot la catolici”, spunea în urmă cu ceva vreme preotul la care mergea Antonia, scrie click.ro. 

În prezent, cântăreața se iubește cu Alex Velea care este ortodox ceea ce înseamnă că vedeta va trece la religia viitorului soț.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.