Tudor Chirilă, enervat la culme în timpul unui spectacol. Mesajul său devenit viral

0

Tudor Chirilă a fost exasperat de comportamentul unui spectator în timp ce juca în piesa „Căsătoria”, la Teatrul de Comedie.

Incidentul neplăcut a fost relatat chiar de actor pe pagina sa de Facebook. Mesajul a devenit rapid viral.

Cântărețul aduce din nou în discuție problema telefoanelor în sala de teatru. Tudor Chirilă se declară revoltat și îi critică dur pe cei care nu opresc sau nu au telefoanele pe modul silențios atunci când vin la un spectacol de teatru.

Tudor Chirilă povestește că unui spectator i-a sunat telefonul, iar dacă ar fi fost scena lui, probabil ar fi oprit spectacolul.

„Telefoanele mobile au apărut la noi prin 96. De atunci au trecut 28 de ani și ele încă mai sună în sala de spectacol. Cum s-a întâmplat aseară la Căsătoria la Teatrul de Comedie. Probabil că dacă era scena mea aș fi oprit spectacolul. Măcar pentru a-l face să înțeleagă pe proprietar cât de nasol e pentru un actor să-i fie întreruptă concentrarea. Aș mai adăuga că vedem fețele luminate de ecrane, că vedem, fără să ne dorim asta, telefoanele îndreptate spre noi filmåndu-ne și aș zice că e urât, urât rău.

Teatrul nu e cinematogaf. Teatrul e un loc în care publicul se conectează cu actorii și invers. Conexiunea asta este fragilă, firavă, ușor de frânt. Dă-l dracu’ de telelefon, băi nene, nu e nevoie să spui lumii că ai fost la teatru. Sau nu, poți s-o spui, nu mai tre’ s-o și arăți. Poate în seara asta avem mai mult noroc. Tot la Comedie, tot la Căsătoria”, a scris Tudor Chirilă pe Facebook.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.