Cum arată, de fapt, fiul lui Jean de la Craiova, după ce s-a glumit că fiul Andrei seamănă cu el

0

Jean de la Craiova este tatăl a doi copii: Alexandru – „fiul abandonat” dintr-o relație din tinerețe, și Sabrina, fiica lui și a soției, Paula Dumitrache, cu care este căsătorit de aproape 30 de ani. 

Jean de la Craiova nu s-a ocupat de creșterea lui Alexandru, dar au păstrat legătura la început. Tânărul nu a beneficiat de avantajele de a avea un tată cunoscut, s-a întreținut singur și acum și-a întemeiat propria familie, iar multă vreme a lucrat ca ospătar.

Imagine

Informaţiile despre familia manelistului au reieşit la suprafaţă, după glumele cum că fiul Andrei şi al lui Măruţă ar semăna cu Jean de la Craiova.

Jean de la Craiova, cunoscut pentru cariera sa de succes în muzica de manele, a ales să-și țină viața personală și, în special, copiii, departe de lumina reflectoarelor. În ciuda notorietății sale, informații despre Sabrina și Alexandru, cei doi copii ai săi, sunt rar întâlnite în spațiul public, amândoi având cariere respectabile și vieți departe de atenția media.

Sabrina Dumitrache, fiica lui Jean de la Craiova și a soției sale Paula, a absolvit un liceu prestigios din București, specializându-se în Matematică-Informatică. După bacalaurea, și-a continuat studiile în domeniu.

Jean de la Craiova și-a exprimat regretul pentru anumite aspecte ale trecutului său, însă a menținut întotdeauna legătura cu amândoi copiii săi. Artistul a pus un accent deosebit pe discreție în ceea ce privește familia sa, încercând să le ofere copiilor un mediu stabil și departe de tumultul vieții publice.

Cătălin Măruță a reacționat virulent ironiile răutăcioase privind asemănarea dintre David, fiul său și al Andrei, și cântărețul de manele Jean de la Craiova. 

„Oameni buni, poate unii dintre voi sunt părinți, poate unii dintre voi au părinți normali. Adică părinți care se duc la muncă, părinți care își văd de treaba lor, care se gândesc să aibă grijă de copii, etc. Și pentru oamenii care scriu că David seamănă cu Jean de la Craiova, pentru voi este o satisfacție, este o bucurie, vă ajută pe voi treaba asta, vă face să vă simțiți mai bine?”, a spus Cătălin Măruță.

 

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.