Trucuri de încercat în magazin pentru a te asigura că hainele ți se potrivesc fără să le probezi

0

Pentru mulți dintre noi, cumpărăturile reprezintă una dintre cele mai plăcute terapii. Vrem să arătăm mai bine și să avem haine frumoase în dulapuri. Cu toate acestea, există situații în care, din anumite motive, nu putem încerca hainele pentru a vedea dacă se potrivesc.

Când se întâmplă acest lucru, este util să cunoașteți câteva trucuri pentru a vă asigura că alegeți articolul corect. Acest lucru vă va ajuta să economisiți timp și bani.

  1. Măsurarea taliei pantalonilor

Una dintre cele mai frecvente probleme atunci când cumpărăm articole de îmbrăcăminte pentru partea inferioară a corpului este să știm dacă ni se vor potrivi la nivelul taliei, mai ales când avem șoldurile mari. O modalitate ușoară de a rezolva această problemă este să comparăm talia pantalonilor cu lungimea antebrațelor noastre. Strânge mâna într-un pumn și pune-ți antebrațul în interiorul taliei pantalonilor. Dacă se potrivesc, aceasta este mărimea ta!

  1. Cum verifici dacă blugii skinny se potrivesc

Un alt aspect care ne provoacă adesea îndoieli este să știm dacă piciorul nostru va trece prin cracul unei perechi de blugi skinny. Cea mai bună modalitate de a confirma acest lucru, pe lângă faptul că-i încercați, este să introduceți pumnul mâinii. Dacă trece fără probleme, se vor potrivi și picioarele.

  1. Verificarea mărimii pantofilor

Deși încercarea pantofilor este de obicei mai simplă, știind că acest sfat nu va strica. Ideea este că puteți măsura talpa pantofului cu antebrațul,

  1. Cum măsori șosetele

Un alt truc util este să învățați cum să măsurați șosetele. Acesta este de obicei genul de îmbrăcăminte pe care nu îl puteți încerca în multe magazine. Pentru a rezolva problema, înfășurați ciorapul în jurul mâinii închise într-un pumn. Dacă călcâiul și degetul se ating fără a se întinde, aceasta va fi măsura exactă.

  1. Măsurarea lungimii pantalonilor

Avem, de asemenea, un truc ușor pentru a ști dacă lungimea unei perechi de pantaloni este potrivită pentru corpul nostru. Pur și simplu luați haina și întindeți-o cu susul în jos.

  1. Măsurarea lungimii picioarelor pantalonilor

Există, de asemenea, un alt mod de a măsura picioarele pantalonilor în special. Îndoiți-le, puneți capătul sub bărbie și întindeți picioarele pe braț până la încheietura mâinii. Dacă pantalonii au măsura potrivită, nu trebuie să depășească mâna.

  1. Măsurarea lățimii șoldului pantalonilor.

Obținerea unei perechi de pantaloni care să se potrivească corect la nivelul șoldurilor este una dintre cele mai mari provocări atunci când cumpărați haine, chiar și atunci când le puteți încerca. Un simplu truc ar putea schimba asta. Luați punctul cel mai lat al hainei și măsurați-l cu umerii. Cu cât diferența dintre cele două distanțe este mai mică, cu atât articolul se va potrivi mai bine.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.