TREND ALERT | Ce este tunsoarea „caracatiță” și cum se poartă

0
tunsoare

Tunsoarea în stil „caracatiță” promite să fie o tendință în 2022 și combină diverse stiluri de tunsori deja cunoscute.

Amestecul dintre tunsoarea shaggy, mullet și lup a dat naștere unei noi tendințe în materie de tunsori: tunsoarea „caracatiță”. Celebritățile au adoptat-o deja. Tendința a fost, de asemenea, un succes pe rețelele de socializare precum TikTok și Pinterest.

Ideea acestei tunsori este că ppărul sunt mai puțin texturat, dar cu mai mult volum și de lungime medie – aproape scurt. Acest stil de tunsoare este printre cele mai căutate de vedete precum Billie Eilish , Miley Cyrus și Zendaya – care au texturi diferite de păr.

Tunsoarea „caracatiță” își trage numele de la faptul că părul prezintă straturi neregulate de șuvițe, lăsând pe cap o formă rotunjită, asemănătoare unei caracatițe. Tendințele vin și pleacă: dovadă cu această tunsoare care este o interpretare modernă a clasicului shaggy, popular în anii 70 și creat inițial de Paul McGregor.

Versatilă, tunsoarea „caracatiță” poate fi purtată și cu suvițe frontale sau laterale. Capetele sunt de obicei între înălțimea umerilor și deasupra sânilor.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.