Transformare neașteptată pentru fiica Angelinei Jolie. Shiloh s-a ras pe cap și nu mai arată deloc precum tânăra atrăgătoare de pe covorul roșu

0
Angelina Jolie

Fiica actorilor Angelina Jolie și Brad Pitt a fost văzută cu o nouă tunsoare în timp ce se plimba cu sora ei Zahara.

Shiloh Jolie-Pitt începe noul an de la zero. Fiica actorilor Angelina Jolie și a lui Brad Pitt a fost fotografiată cu o tunsoare super scurtă în timp ce ieșea la cumpărături cu sora ei mai mare Zahara sâmbătă, 7 ianuarie, în Los Angeles. O schimbare radicală pentru adolescenta de 16 ani care a purtat părul lung timp de doi ani.

Un aspect care amintește de cel pe care îl purta mama ei la sfârșitul anilor 1990. Într-adevăr, pentru filmul Anatomy of a Top Model lansat în Statele Unite în 1998, actrița și-a ras și părul de pe cap. Cu acest stil minimalist care le evidențiază trăsăturile feței, mama și fiica arată ca două picături de apă.

S-ar părea că tăierea părului este un act recurent de rebeliune din partea copiilor celebrităților. La fel ca Shiloh Jolie-Pitt, multe sunt „fiicele” vedetelor care au făcut deja pasul înaintea ei, de la Willow Smith la Iris Law, trecând prin Ireland Baldwin sau chiar Zoë Kravitz.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.