Tragedie la Hollywood! Soția unui cunoscut producător, împușcată mortal în propria casă

0
hollywood

Actrița Jacqueline Avant, soția legendarului muzician Clarence Avant, a fost împușcată mortal în propria locuință din Beverly Hills.

Prima ipoteză a polițiștilor este că Jacqueline Avant a fost o țintă, potrivit tabu.ro. ”Nu cred că a fost ceva întâmplător, dar deocamdată nu trebuie să ne aruncăm în speculații”, a spus un reprezentant al poliției din Beverly Hills.

Poliția din Beverly Hills a fost chemată la locuința din cartierul vecin Trousdale Estates în jurul orei 2.30 în noaptea de marți spre miercuri, după ce un apel la 911 a anunțat că cineva a fost împușcat și ucis, potrivit TMZ. Jacqueline Avant, în vârstă de 81 de ani, a fost transportată de urgență la spital, unde a murit ulterior, înainte de sosirea poliției.

Soții Jacqueline și Clarence Avant

Jacqueline Avant, un fost model, era cunoscută pentru activitatea sa filantropică. Aceasta a fost preşedintă a Neighbors of Watts, grup de sprijin pentru South Central Community Child Care Center şi preşedintă a NOW. Ea a fost şi membru în consiliul directorilor al International Student Center la UCLA.

Soțul ei, Clarence Avant, supranumit Godfather of Black Music, este un renumit director executiv de discuri și producător de film care a ajutat la lansarea carierei unor mari nume din muzică precum Bill Withers, Michael Jackson și Babyface, potrivit The Hollywood Reporter. El a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame în mai.

Fiica cuplului, Nicole Avant, care a produs un documentar Netflix în 2019 despre tatăl ei, numit The Black Godfather, este căsătorită cu co-CEO și director de conținut Netflix Ted Sarandos, potrivit The Hollywood Reporter.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.