Toto Cutugno are cancer. Mult așteptatul concert de la Sala Palatului a fost anulat!

0
Toto Cutugno

Toto Cutugno, în vârstă de 78 de ani, suferă de cancer metastatic la prostată. În luna aprilie, artistul a fost internat de urgență, iar cel mai așteptat concert al primăverii, care ar fi trebuit să aibă loc în București pe 8 mai, a fost anulat.

Starea artistului s-a degradat în ultima perioadă, din cauza afecțiunilor cronice de care suferă. Cutugno a suferit în trecut o operație de cancer la prostată și extirparea unui rinichi. În luna aprilie, artistul a suferit complicații și a fost internat de urgență, în stare critică, într-un spital privat.

Concertul lui Toto Cutugno de la București era programat pentru data de 8 mai, la Sala Palatului. Organizatorii au anunțat în urmă cu puțin timp că evenimentul se anulează.

„Suntem nevoiţi să anunţăm cu regret anularea concertului susţinut de către Toto Cutugno, programat pentru data de 8 mai 2022 la Sala Palatului. Problemele de sănătate îl forţează pe Toto Cutugno, la cererea medicilor, să anuleze toate concertele ce urmau să fie susţinute în anul 2022.

Sănătatea artistului s-a degradat în ultima perioadă din cauza afecţiunilor cronice avute, în trecut fiind diagnosticat cu cancer metastatic la prostată. În luna aprilie 2022, artistul italian a suferit complicaţii şi a fost internat de urgenţă în stare critică într-un spital privat. Datorită eforturilor medicilor starea lui este stabilă, aceştia interzicându-i orice formă de efort. În prezent artistul se află sub strictă supraveghere medicală”, informează Eventim.ro pe pagina sa de Facebook.

În vârstă de 78 de ani, Salvatore Cutugno, cunoscut publicului sub numele Toto Cutugno, este un cântăreț și compozitor italian de muzică ușoară. Are peste 400 de melodii compuse și peste 100 de milioane de discuri vândute în întreaga lume.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.