Ce accident a suferit Gina Pistol. Vedeta a ajuns pe mâna medicilor

0
Gina Pistol

Gina Pistol a încheiat filmările pentru un nou sezon „Chefi la cuțite”. În cea mai importantă zi a show-ului, anunțarea câștigătorului, aceasta a alunecat și s-a accidentat.

După concediul de maternitate, Gina Pistol a revenit pentru filmările unei noi ediții „Chefi la cuțite’, de la Antena 1. Alături de colegii ei, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, precum și restul echipei, Gina Pistol a filmat pentru sezonul 10 al show-ului.

De curând, Gina Pistol a postat o imagine cu mâna bandajată, alături de mesajul: „Am căzut fugind după iluzii’. Ulterior, vedeta a venit cu o precizare, explicând faptul că a alunecat pe confetti.

„Am picat pe lux. Șampanie și confetti. Puteam să fiu neroadă și să mă împiedic pe stradă. Da’ am ales lucs-ul. Este „decât luxat”, a scris Gina pe pagina sa de socializare, amuzată de incident.

Prezentatoarea TV este implicată și în negocierile pentru un nou sezon Asia Express. De data aceasta, filmările vor avea avea loc în Mexic, astfel că timp de două luni vedetele implicate ar trebui să stea departe de casă. Din acest motiv, Sore a confirmat deja faptul că a refuzat oferta. Conform Fanatik.ro, aceasta a declarat că nu poate să lipsească atât de mult timp din viața fiicei ei.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.