Top 6 cele mai inteligente zodii

0

Potrivit astrologilor, nativii pot fi clasificați în funcţie de inteligenta practică, analitică dar şi emoțională.

Iată cele mai inteligente zodii!

Vărsător

Aproape în unanimitate, astrologii consideră că Vărsătorul este unul dintre cele mai inteligente zodii. Persoanele care aparțin acestui semn zodiacal au un intelect aparte, natural. Dincolo cunoștințele generale ei sunt cunoscuți pentru abilitățile lor analitice și talentul de a vedea lucruri pe care alții tind să le rateze.

Fecioară

Fecioara este un semn muncitor, de încredere și predispus la perfecționism. Guvernată de Mercur, planeta comunicării și a gândirii, Fecioarele excelează în înțelegerea noțiunilor academice și în oferirea de sfaturi practice. Inteligența lor pragmatică le face să fie apreciate în diverse domenii.

Scorpion 

Intens și pasional acest nativ este un expert în citirea oamenilor și a desluși mistere.  Lor le place să adâncească un concept și nu sunt gata să accepte o explicație decât dacă sunt convinși de aceasta. Au o curiozitate intelectuală naturală, dorind să știe totul despre orice îi interesează. Trăiesc intens, iar atunci când pun pasiune într-un lucru, merg până la capăt. Pot avea rolul de lideri și șefi în orice domeniu, capacitatea de a conduce este naturală. 

Gemeni 

Gemenii se evidențiază prin capacitatea lor de a reține rapid informații noi și de a le aplica în diverse contexte. Acești nativi sunt adaptați și versatili, excelând în comunicare și având un simț acut al conștientizării în ceea ce privește mediul înconjurător.

Rac 

Racul este, de asemenea, un semn inteligent, dar este preocupat mai mult de categoria inteligenței emoționale. Ei au o empatie naturală și dau dovadă de o înțelegere excelentă când vine vorba de a-i asculta şi sfătui pe cei din jur. La fel ca majoritatea semnelor de apă, intuiția le este la îndemână. Sunt prieteni foarte buni și înțelepți, mai ales în vremuri dificile.

Pești 

Aceşti nativi prezintă forme complexe de inteligentă deoarece absorb cele mai bune trăsături ale tuturor celorlalte semne, fiind ultimul semn zodiacal din Horoscop. Au inteligență nativă, precum și abilitatea de a-şi oferi o perspectivă generală care, cu siguranță, îi poate ajuta să meargă departe. Peștii sunt creativi și deștepți, dar au și tendința de a se pierde în visele lor de zi cu zi. Dacă rămân cu picioarele pe pământ, cerul este limita pentru ei.

 

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.