Theo Rose a făcut primele declarații după naștere. Ce cadou inedit a primit din partea soacrei

0

Theo Rose a adus pe lume, miercuri, 14 iunie, primul ei copil. Chiar de pe patul de spital, artista a oferit primele declarații în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Theo Rose a povestit cum se simte. „Mă simt foarte bine, nici nu mă așteptăm, nici nu visam că o să fie așa de bine. Sunt fericită tare, a început să gângurească pe aici, cred că tata o să zică prima oară, acum îi este foame. Are ochii lui…(ai lui Anghel Damian, n.r.).

Am născut la 9:17, ora exactă a nașterii, am născut prin cezariană în cele din urmă, pentru că așa mi-a indicat doamna doctor, care e și acum aici, a venit să ne viziteze și îi mulțumesc pentru că a avut grijă de noi. A fost o sarcină relaxată, o naștere la fel. Eram pregătită să nasc natural și cu puțin timp înainte au sesizat niște riscuri și a trebuit să ne programăm și să luăm niște hotărâri ca să fie bine pentru copil.

Copilul este mare, este zdravăn, are 3.8 kilograme și 54 centimetri. Mare, nici nu mi-a venit să cred. Și înalt că taică-su. L-am avut de două ori la hrănit, acum i s-a făcut foame. Numele este Sasha Ioan Damian, numele de familie al tatălui.

Ce cadou a primit Theo Rose de la mama soacră, după ce a născut

Am primit de la mama lui Anghel o pietricică prețioasă din Africa de Sud. O piatră care să-i poarte noroc, să-l protejeze dar și o brățărică. Părinții și sora mea au fost emoționați, plângeau pe aici, au intrat pe rând. Anghel e emoționat, nu îndrăznește să îl ia în brațe, stă și se uită așa la el.

E cu totul și cu totul altceva, îmi închipuiam momentul ăsta în fel și chip, cum e să-l văd pentru prima oară. Dar nu se compară, atunci când îl vezi și îl iei în brațe parcă ești pe altă lume. Am înțeles și eu ce au simțit toți părinții când și-au văzut copiii prima dată. Povestește lumea și îi crezi pe toți pe cuvânt, dar până nu trăiești, nu realizezi. Vă mulțumesc și să le trăiască tuturor copiii. Am înțeles în sfârșit și noi ce înseamnă asta. Nici nu vreau să știu ce mă așteaptă”, a povestit Theo Rose la emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV.    

 

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.