Oana Zăvoranu și-a scos la vânzare hainele din garderoba personală, în valoare de peste 500.000 de euro

0

Oana Zăvoranu a anunțat pe rețelele de socializare că scoate la vânzare multe dintre hainele ei și speră să obțină măcar 100.000 de euro. Chiar dacă au costat foarte mult, bruneta a luat decizia neașteptată de a le vinde la prețuri mai mici.

Hainele pe care Oana Zăvoranu le deține au o valoare de peste 500.000 de euro, conform declarațiilor ei, dar nu se așteaptă să primească nici măcar aproape această sumă. 

„Sunt tot la fel de multe, pentru că eu, ca o albinuță, am mai colecționat. Sunt puțin diferite, pentru că din 2018 până în 2024 mi s-au mai schimbat gusturile. Le pozez eu, mă mai ajută cineva. Multe dintre ele sunt deja date.

De peste 500.000, 600.000 de euro (n.r. – valoarea hainelor). Dacă iau și 100.000 de euro sunt foarte fericită”, a declarat Oana Zăvoranu, la Xtra Night Show.

Afacere cu haine

Oana Zăvoranu are o nouă afacere. Vedeta și-a deschis un magazin online cu haine, propria ei linie vestimentară.

În decembrie 2023, Oana Zăvoranu a anunțat în mediul online că își deschide o nouă afacere. După ce a avut probleme cu clinica medicală pe care o înființase, ea se lansează în lumea modei, cu un magazin online de haine. „Pentru că sunt un om puternic și luptător, merg înainte cu încredere și credința că nimeni și nimic nu mă poate opri din a mă reinventa, oricât de dificil este să las în spate (pentru moment) jaful samavolnic săvârșit asupra averii și a familiei mele”, dezvăluia Oana Zăvoranu într-un mesaj postat pe Facebook.

În prima ei colecție vestimentară, vedeta are trei linii, prima e intitulată Urban Style, în cadrul căreia vinde diferite perechi de blugi, care au prețul de 859 de lei sau 898 de lei, dar și bluze și pantaloni de trening. În linia vestimentară Seduction sunt rochiile care costă 660 sau 730 de lei. La linia vestimentară Glam sunt diverse costume de piele, prețul unuia complet fiind de 1.898 de lei.

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.