Theo Rose a dezvăluit sexul bebeluşului: „De data asta aflați de la noi”

0
Theo Rose

Theo Rose a dezvăluit care este sexul bebelușului pe care îl va avea alături de Anghel Damian.

Artista a postat primele imagini de la petrecerea la care a invitat mai mulţi apropiaţi. Theo Rose şi Anghel Damian au deschis la un moment dat o cutiuță și au apăsat cu putere un buton care se afla în interiorul ei, iar în spatele lor au explodat trei artificii ce au lăsat în urmă un fum albastru, semn că bebelușul este băiat!

„De data asta aflați de la noi. Mâine vă arătăm mai multe de aici. Mulțumim tuturor!”, a scris Theo Rose pe contul ei de Instagram.

Vedeta a postat şi un videoclip de câteva secunde în care se poate vedea câtă lume a fost prezentă la marele eveniment, la care toată lumea a așteptat cu sufletul la gură momentul în care a fost dezvăluit sexul viitorului bebeluş!

În urmă cu ceva timp, Theo Rose spunea că are deja pregătit numele în cazul în care va fi băiat, iar dacă va fi fată are mai multe variante. „Am zis de multe ori că dacă o să am un băiat o să-l cheme Mario, îmi place foarte mult. La fată încă nu știu, am multe variante. M-am gândit la Natalia o perioadă bună de timp, îmi place foarte mult”, a spus Theo Rose.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.