Theo Rose a dezvăluit motivul pentru care nu poartă inelul de logodnă

0

Theo Rose a fost cerută în căsătorie de Anghel Damian, în urmă cu ceva timp, iar logodna lor a fost ținută secret, până în momentul în care artista a decis să vorbească despre acest lucru.

Cu toate că a vorbit public despre momentul în care tatăl fiului ei i-a cerut mâna, Theo Rose nu a fost văzută cu inelul de logodnă pe deget și multă lume s-a întrebat care este motivul din spatele acestei decizii.

Recent, în cadrul unui podcast în care a fost invitată, Theo Rose a vorbit despre acest lucru, elucidând misterul.

Mai exact, artista nu poartă inelul de logodnă, deoarece, pur și simplu, nu este genul de fată care să poarte accesorii. Cu toate acestea, bijuteria este una cu mare însemnătate și o ține într-un loc special.

​„Nu a fost așa oficial (n.r.: cererea în căsătorie). Era un cadou de ziua mea. Noi, și așa, ne sărbătorim unul după altul și unul dintre cadouri a fost un inel, care avea gravat, în interior, un poem în limba franceză.

Mi-a zis și ce înseamnă și eu am uitat că nu l-am mai scos, demult, din cutie. E ceva lătăneț, așa, și e special. Îl țin frumos. L-am pus la loc de cinste la mine, în dressing. Se vede cutia cu inelul înăuntru, dar nu port accesorii, adică nu prea port de fel”, a mărturisit aceasta.

În cadrul unui alt podcast, Theo Rose a mărturisit că, în curând, se va căsători cu Anghel Damian, doar că petrecerea va avea loc peste ceva timp, fiind două evenimente separate. 

Sursa: Tabu.RO

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.