Tendințe majore de machiaj pentru primăvara 2022

0
machiaj

Primăvara este aproape și asta înseamnă că machiajul de primăvară va arăta proaspăt și distractiv. Datorită prezentărilor de modă de primăvară/vară 2022, există deja o mulțime de look-uri de machiaj pentru a le încerca.

De la Anna Sui la Versace și la Blumarine, show-urile de modă au oferit o inspirație incredibilă pentru machiaj. Iată cele șapte look-uri despre care credem că vor domina în acest sezon.

Pomeți sculptați

Fardul de obraz este de obicei un accent, sculptează pomeții și luminează tenul. Dar la Anna Sui a ocupat centrul scenei, apărând nu numai pe obraji, ci și pe tâmple și ochi. Modelele de la Carolina Herrera au purtat o culoare strălucitoare pe tot obrazul, dovedind că acesta poate fi doar sezonul fardului de obraz.

Ochi accentuați

 

Modele precum Quannah Chasinghorse au prezentat fard de pleoape fluorescent dramatic la Prabal Gurung. Între timp, la Versace, Pat McGrath a creat ochi de pisică în straturi, așa cum s-a văzut la Dua Lipa, care a deschis și a închis spectacolul.

Buze lucioase

Pe măsură ce renașterea începutului anilor 2000 continuă, la fel și revenirea luciului de buze, așa cum sa văzut la Blumarine. Buzele strălucitoare au adăugat o notă glam show-ului sportiv Boss x Russell Athletic.

Bijuterii pentru față

Cine are nevoie de corector atunci când ai cristale împrăștiate în jurul ochilor, așa cum s-a văzut la Etro. Folia de aur roz, observată pe pista Simone Rocha din Londra, este o actualizare artistică a tendințelor de machiaj inspirate de Euphoria din sezonul trecut.

Buze roșii

La Michael Kors, un strop de ruj purpuriu ieșea în evidență pe fețele altfel goale. Cu ochii modelelor ascunși în spatele ochelarilor fumurii la Saint Laurent, buza roșie a demonstrat încă o dată de ce este atât de eficientă.

Asortare

Dacă îți place să-ți asortezi fardul de pleoape cu ținuta, LaQuan Smith a dat startul oficial acestei tendințe. Între timp, la spectacolul Dundas x Revolve, machiajul era monocromatic de la gât în ​​sus.

Ochi pastelați

Prezentarea Tanya Taylor a fost caracterizată de un strop de pastel. Pentru show-ul Paul & Joe, modelele purtau modele artistice, dar numai pe un ochi.

Advertisement

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.